Uskoro ćemo u New York putovati direktnim letom iz Dubrovnika

Uskoro ćemo u New York putovati
direktnim letom iz Dubrovnika

Nakon što je nedavno objavljeno da je Hrvatska ispunila sve uvjete za ukidaje turističkih viza za ulazak u SAD, ovih je dana stigla još jedna odlična vijest. U Hrvatsku stiže United Airlines, prestižna američka aviokompanija sa sjedištem u Chicagu, i pokreće direktnu liniju između SAD-a i naše zemlje. Tako će Hrvatska ponovno imati direktnu vezu s Amerikom, nakon što je American Airlines zbog pandemije trajno ukinuo liniju Philadephia – Dubrovnik.

U Hrvatsku stiže United Airlines

United Airlines će prometovati iz Dubrovnika za New York (Zračna luka Newark, EWR), i to već od ovog ljeta. Letovi kreću 8. srpnja s tri leta tjedno. Polasci iz New Yorka planirani su ponedjeljkom, srijedom i subotom, a povratak iz Dubrovnika dan kasnije, sve do 3. listopada ove godine.

Osim direktnog leta prema Dubrovniku, United Airlines će putnicima iz Dubrovnika ponuditi niz destinacija u ostatku SAD-a i u Južnoj Americi, s jednim zaustavljanjem u New Yorku, piše portal Croatian Aviation.

Na letovima prema Dubrovniku prometovat će zrakoplovi tipa B767-300 koji imaju kapacitet od 30 sjedala u business klasi, 49 u premium ekonomskoj te 135 u ekonomskoj klasi.

Foto: Pexels, Unsplash

Učitati još
Zatvori