U Rovinju ljeto još uvijek traje! Zavirite u ovaj predivan smještaj

U Rovinju ljeto još uvijek traje!
Zavirite u ovaj predivan smještaj

Ljetni su praznici, na našu žalost, završili. Školska je godina već započela, uredi se polako ponovno pune onima koji se vraćaju s godišnjih odmora i grad polako počinje disati jesenskim plućima. Međutim, to ne znači da je odmoru i uživanju došao kraj.

2021. je bila naporna godina i svi smo zaslužili iskoristiti još ovo malo što nam preostaje od lijepog i toplijeg vremena. The Melegran je, nastavno na svoju proljetnu Putujem Doma akciju, osigurao da to učinimo s 20% popusta.

Otkrijte skrivene čari rovinjske starogradske jezgre

Ovaj se šarmantni hotel sastoji od trinaest smještajnih jedinica, među kojima i dva apartmana, a ono što ih čini posebnima jest individualan dizajn te luksuzna funkcionalnost. Naime, svaka soba “ima svoju priču”, a gostima se nudi mogućnost da i sami podijele svoju priču pomoću Olivetti pisaćih mašina.

The Melegran je odnedavno uvrstio u svoju ponudu i lounge sobu, kojoj gosti mogu pristupiti u bilo koje vrijeme za odmor nakon šetnje gradom, ispijanje signature koktela ili voćnih smoothieja, čitanje knjige ili bingeanje omiljene Netflix serije.

Posebne pogodnosti za domaće goste

Svi oni koji žele napuniti baterije i odsjesti u čarobnom Rovinju po sniženim cijenama, to mogu učiniti jednostavnim unosom koda PUTUJEMDOMA prilikom rezervacije na web stranici hotela.

Ova akcija vrijedi sve dok hotel ne zatvori za ovu sezonu, odnosno do 10. listopada, a mogu je iskoristiti gosti koji planiraju boraviti u The Melegranu dva ili više noćenja.

Gostima je osiguran doručak u obližnjem restoranu, korištenje privatnog parkirališta, prijevoz s parkirališta do recepcije te najam retro bicikala.

Vlasnike kućnih ljubimaca će zasigurno razveseliti još jedna novost, a to je da su ove godine njihovi četveronožni mezimci dobrodošli prilikom boravka u jednom od Melegranovih apartmana – The Studio.

Web stranica hotela: www.melegran.com

E-mail adresa: [email protected]

Kontakt telefon za sva pitanja: +385 52 305 099

Foto: The Melegran

Učitati još
Zatvori