Ovo je nova najpopularnija destinacija sezone

Ovo je nova najpopularnija
destinacija sezone

Putovanja su postala dio svakodnevice popularnih trendsetera. S trendi prtljagom uvijek spremnom za nove avanture, it djevojke Instagrama i popularni travel blogeri koji su svoju strast prema putovanjima pretvorili u posao svojim nas fotografijama gotovo svakodnevno vode na nova i uzbudljiva mjesta. Od najpopularniji svjetskih destinacija kojima se i najveći avanturisti i putnici uvijek rado vraćaju do skrivenih kutaka na različitim krajevima svijeta, popularni trendseteri svake godine donose listu novih top mjesta na koje bismo i sami rado otputovali. Posljednji u nizu favorita na listi savršenih destinacija ove se godine istaknuo The Elysian Boutique Villa Hotel.

SAVRŠENA MODERNA OAZA U EGZOTIČNOJ PRIRODI BALIJA

Iako Bali već godinama plijeni pažnju kao jedna od najpoželjnijih destinacija koja godišnji odmor pretvara u novo i uzbudljivo iskustvo, divan boutique hotel tek se nedavno našao na radaru popularnih trendsetera. The Elysian Boutique Villa Hotel smjestio se u egzotičnom okruženju netaknute prirode divnog Balija koja ga okružuje sa svih strana. U idiličnom spoju suprotnosti koju stvara jednostavnost modernih vila i raskošna flora kojih ih okružuje naši vodiči kroz najpoželjnije destinacije na svijetu našli su novu savršenu oazu za ultimativni odmor i relaksaciju.

Između jednostavnosti koju otkriva interijer svake vile i egzotičnog zelenila prošaranog jarkim bojama koje ga okružuje, nalazi se vanjski bazen uz koji su mnogi posjetitelji hotela pronašli svoje omiljeno mjesto za relaksaciju – u divnim sjenicama obavijenim prozračnim bijelim zastorima koji osim glamuroznog izgleda stvaraju savršeni zaklon i donose dodatnu dozu privatnosti.

U nastavku zavirite u predivne vile koje su se ove godine istaknule kao jedan od top destinacija na listi popularnih trendsetera i travel blogera, a sve dodatne informacije vezane uz The Elysian Boutique Villas Hotel i rezervacije pronađite na njihovoj službenoj stranici theelysian.com

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori