Savršeni odmor u malezijskom resortu koji je jedan od najljepših u cijelom svijetu

Savršeni odmor u malezijskom resortu koji je jedan od najljepših u cijelom svijetu

Rasa-Wing-Swimming-Pool-02_preview

Predivan malezijski resort, Rasa Sayang Resort and Spa smješten na otoku Penang jedan je od najpoželjnijih luksuznih hotela i odmarališta na svjetskoj internacionalnoj karti turizma. Poznat je kao arhitektonsko remek djelo koje decentno integrira tradicionalne i moderne elemente dizajna i reflektira karakter i šarm malezije na tako očaravajući način. Posebno fascinira krov Mihangkabua i izgled tradicionalne malezijske palače koja kao da je iznikla u tropskom raju, ojačana ogromnim kamenim stupovima i ukrašena zelenilom i morem koji je okružuju.

Ptice koje u svim bojama lete uokolo i odmaraju na tamno zelenom raslinju, čine cijeli ovaj prostor živim, veselim i potpuno nestvarnim.

Rasa-Wing-Entrance-02_preview

Najviši nivo usluge već više od 40 godina

Rasa-Wing-Relaxing-Bath_preview

Resort je smješten uz samu slikovitu i pješčanu plažu Batu Ferringi pa i zbog svog lokaliteta privlači rekordno velik broj turista iz cijelog svijeta još od 1973. kada ga je službeno otvorio tadašnji premijer Malezije Tun Abdul Razak Hussei. Zbog luksuza kojim odiše postaje nezaobilazan dio putovanja mnogih bogatih i slavnih, a savršeno se uklapa u njihov životni stil. U moru slavnih gostiju posebno se ističu kineski predsjednici Jiang Zemin, Li Peng, Hu Jin Tao, kralj Kambodže Norodoni Sihanouk, spisateljica Barbara Cartland, glumica Stephanie Powers,  pisac i novinar Robin Leach itd.

Osjećaj ljubavi na malezijski način

Secret-5_Taste-of-Heaven_preview

Rasa Sayang u prijevodu s malezijskog znači osjećaj ljubavi. I uistinu je ovaj resort opravdao svoje ime jer svatko tko je uživao u čarima koje nudi osjećao se upravo tako, okupan ljubavlju i pažnjom. Uopće ne čudi što je osvojio sve moguće nagrade i turistička priznanja jer je jednostavno božanstven. Stekao je reputaciju atrakcije koja je toliko posebna na više nivoa. Od atraktivne prirode, vrhunske usluge koja nudi opuštanje uma i tijela do hrane koja osvaja i najizbirljivije gurmane. Zato je važno i naglasiti da je njemu smješteno i nekoliko kuhinja na otvorenom, redovito se organiziraju kulinarske radionice koje vode vrhunski kuhari, a sve zajedno je spoj multikulturalnog bogatstva malezijske hrane i načina života općenito. Za opuštanje je idealan bazen uokviren raskošnim biljem, a dugačak je 26 metara. Uz to, svaki posjetitelj si može priuštiti tretmane za relaksaciju ili jednostavno šetnju u ovoj oazi egzotične prirode.

Ovo je mjesto koje pruža savršen odmor. Na našem putovanju u Maleziju i Penang posjetili smo i hotelRasa Sayang Resort & Spa. Cijeli putopis s razlozima zašto otputovati na ovu egzotičnu destinaciju pročitajte na ovom linku.

Pinang-Bar-02_preview

Pelangi-Ballroom-01_preview

Pelangi-Ballroom-02_preview

Pinang-Bar-01_preview

Sunset-03_preview

Rasa-Wing-Entrance-01_preview

Secret-4_Do-nothing-Spa_preview
Garden-Wing-Tranquil-Suite---Balcony_preview

Junior-suite---living-(1805)-v6_preview

Junior-Suite---room-(1703)-v7_preview

CHI,-The-Spa-01_preview

CHI,-The-Spa-06_preview

FIP-Lounge-v5_preview

Garden-Landscape-02_preview

Rasa-Wing-Rasa-Premier-Room-Balcony_preview

Na našem putovanju u Maleziju i Penang posjetili smo i hotel Eastern & Orient. Cijeli putopis s razlozima zašto otputovati na ovu egzotičnu destinaciju pročitajte na ovom linku.

Foto: Rasa Sayang Resort & Spa

Učitati još
Zatvori