Barcelona, Kopenhagen, Marseille… Ryanair je uveo nove direktne letove i već maštamo o idućem putovanju
Barcelona, Kopenhagen, Marseille… Ryanair je uveo nove direktne letove i već maštamo o idućem putovanju

Barcelona, Kopenhagen, Marseille… Ryanair je uveo nove direktne letove i već maštamo o idućem putovanju

Bliži se proljeće, a s njim i savršena prilika za krati city break! Već nas je razveselila vijest kako je popularni irski niskobuđetni avioprijevoznik Ryanair povećao svoju prisutnost u Zagrebu s uvođenjem novih destinacija i povećanjem frekvencija na postojećim uslugama.

Podsjetimo, zasad je prijavljeno pet novih linija koje nas odvode u Alicante, Gironu i Palma de Mallorcu u Španjolskoj, Pisu u Italiji te Marseille u Francuskoj. Na ovim rutama Ryanair će letjeti dva puta tjedno počevši od 31. ožujka 2024. godine.

Barcelona

Nove linije iza Zadra

A ovih dana stigla je i informacija o novim letovima koji su planirani iz njihove sezonske baze u Zadru, prema kojoj će imati više desetaka redovnih linija. Sjajna je vijest kako će neke s prometovanjem krenuti ranije nego što je planirano.

Tako ćemo se već početkom travnja iz Zadra moći direktno uputiti u Barcelonu, popularno turističko odredište te njemački gradić Munster. A već od kraja ožujka moći ćemo uhvatiti i let za Bremen.

Izmjena je navedena i u slučaju leta prema slovačkim Košicama, koji je prvotno bio planirana od prvog dana ljetnog reda letenja, odnosno 31. ožujka, no startat će tek početkom lipnja. Također, od lipnja će biti uvedene i dvije nove linije koje vode na sjever Europe – u dansku prijestolnicu Kopenhagen te litavski Kaunas.

Kaunas

Kamo još putujemo iz Zadra?

Uz spomenute linije, na samom početku ljetnog reda letenja Ryanair će obnoviti promet i na linijama iz Zadra prema Beču, Briselu, Pragu, Aarhusu, Helsinkiju, Marseilleu, Parizu, Kelnu, Dusseldorfu, Frankfurtu, Hamburgu, Karlsruheu, Memmingenu, Nurembergu, Milanu, Eindhovenu, Gdansku, Krakovu, Poznanu, Rzeszowu, Wroclawu, Goteborgu, Vaxjou, Birminghamu, Londonu i Manchesteru. Svi detalji dostupni su ovdje.

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori