Ryanair danas ima akciju “Kupi jednu kartu, drugu dobivaš FREE”

Ryanair danas ima akciju “Kupi jednu
kartu, drugu dobivaš FREE”

Za sve one koji su ovog proljeća planirali putovanje po Europi, imamo odlične vijesti. Za one koji nisu planirali putovanje, sada je vrijeme da počnu. Ryanair samo danas ima nevjerojatnu akciju, nudi dvije karte za razne europske destinacije po cijeni jedne.

Nova Ryanair akcija

Ryanair danas ima super akciju “Buy one, get one free”, koja se odnosi na avio karte. Kupnjom jedne karte, druga se dobiva besplatno, a akcija se odnosi na putovanja između 23. ožujka i 31. svibnja 2022. Akcija traje samo 24 sata, do kraja dana, pa tako svi željni povoljnih putovanja moraju biti brzi i odlučni.

U ovo akciju uključene su i neke nove destinacije uvedene ovog proljeća. Iz Zagreba se može putovati u Bratislavu, Milano, Podgoricu, Dusseldorf, London, Manchester, Napulj, Rim, Frankfurt, Brisel, Maltu, Dortmund, Basel, Malmo, Oslo, Pariz, Eindhoven te na još nekoliko destinacija.

Osim iz Zagreba, akcija vrijedi i na putovanja iz ostalih hrvatskih gradova iz kojih leti Ryanair, pa tako putovati možete i iz Zadra, Splita, Rijeke, Pule i Dubrovnika. Sve informacije o ovoj akciji možete naći ovdje.

Foto: Instagram, Pexels

Učitati još
Zatvori