Romantično proljeće u hotelu Le Meridien Lav

Ako ste se zasitili prijedloga za različite hotele diljem svijeta i želite prve zrake sunca dočekati na hrvatskoj obali, zašto se ne biste uputili u Split, točnije hotel Le Meridien Lav gdje su u hotelskoj ponudi već od veljače dostupni paketi koji slave ljubav.

Le Meridien Lav, Split

Kao dodatak prirodnim ljepotama Podstrane, beskrajnim šljunčanim plažama, očaravajućim pogledom prema Splitu i otocima te ugodnoj klimi karakterističnoj za Dalmaciju, u ovom su luksuznom hotelu pripremili izobilje romantičnih sadržaja. Opustite se i zaboravite na svakodnevne obaveze vikend bijegom u pravu romantičnu oazu u koju se Le Meridien Lav, Split pretvara u narednom periodu.

lemeridienlav11

Upravo je Romantični bijeg naziv vikend paketa koji je u ponudi sve do kraja ožujka. Iznenadite voljenu osobu vikendom punim ljubavi u prekrasnom ambijentu ovog luksuznog hotela. Uživajte u gastronomskim specijalitetima ili spa centru i prepustite se osjećaju zaljubljenosti. Čokoladne praline i boca pjenušavog vina, doručak serviran u romantično dekoriranoj sobi te besplatno korištenje Dioklecijan Spa centra samo su neke od pogodnosti paketa koji će oduševiti sve zaljubljene.

Le Meridien Lav, Split

Nakon dobro prospavane noći i doručka u krevetu, uputite se u Dioklecijan Spa&Wellness centar u čijih se 3000 četvornih metara  krije oaza mira i luksuza koja uključuje unutarnji bazen s masažnim efektima, rimske terme za Vašu potpunu relaksaciju uz Laconium – rimsku saunu, Caldarium – rimsku parnu kupelj, roma Grotto – aromatiziranu parnu kupelj, finsku saunu, Tepidarium – prostor za opuštanje, Frigidarium – hladni bazen i Whirlpool – vrući masažni bazen.

Le Meridien Lav, Split

Diocletian Spa&Wellness centar nudi preko 70 tretmana za relaksaciju, uživanje i uljepšavanje. Ovo je SPA koji ne pruža samo užitak za tijelo već za dušu i maštu. Svojevrsni zaštitni znak Spa&Wellness centra je 80 minutni Coastal Journey tretman koji će Vas u potpunosti opustiti i pripremiti za nove radne aktivnosti. Terapeuti u centru imaju višegodišnje iskustvo i rado će vam dati savjet ili odgovor na vaša eventualna pitanja.

Le Meridien Lav, Split

Razmazite voljenu osobu jednim ovakvim vikend putovanjem, odmorite dušu i tijelo u hotelu, prošetajte Splitom kad je okupan prvim toplim zrakama sunca i vratite se svojim domovima preporođeni i spremni za novi radni tjedan.

Le Meridien Lav, Split

Više informacija o navedenim ponudama možete saznati slanjem upita na reservations-split@lemeridien.com ili na lemeridienlavsplit.com.

0