Znate li za ovu divovsku ljuljačku u adrenaliskom parku u Lici?

Svi ljubitelji adrenalina doći će na svoje u adrenalinskom parku Rizvan City smještenom u lici. Mnogi prijatelji, obitelji i poslovni suradnici već dobro znaju za njega, jer upravo ovdje u posljednjih nekoliko godina organiziraju se razna druženja i team building programi.

Pustolovno-izletnički centar Rizvan City nalazi se nedaleko grada Gospića, u malom tipično ličkom selu Rizvanuša koje se nalazi u Parku prirode Velebit. Staro obiteljsko seosko gospodarstvo pretvoreno je u pustolovno-izletnički centar gdje grupe mogu uživati u mnoštvu jedinstvenih, atraktivnih i pustolovnih aktivnosti. Programa je uistinu mnogo, a uz adrenalinski park, zip line, penjanje na stijenu, paintball, quad safari, Jeep safari, rafting, pa čak i Escape Room, tu je i divovska ljuljačka koja je na Instagramu postala simbol Rizvan Cityja.

@marijabodulica

Svakome je ljuljanje ostalo u sjećanju kao jedna od omiljenih aktivnosti iz djetinjstva, a u Rizvan Cityju vode nas na divovsku ljuljačku visine 15 metara. Dok se ljuljate, pruža se pogled na vrhove Velebita koji se odjednom čine na dohvat rute. Riječ je o pravoj adrenalinskoj poslastici, no samo za one izdržljiva srca. Više o ovoj adrenalinskoj adresi saznajte ovdje i rezervirajte jedan vikend za posjet s obitelji, prijateljima ili kolegama.

Foto: Rizvan City, Instagram

0