Obiteljski ranč u blizini Plitvičkih jezera je idealan za bijeg od svakodnevice

Obiteljski ranč u blizini Plitvičkih jezera je idealan za bijeg od svakodnevice

Ne možemo se zasititi prizora omiljenog odredišta u Lici – Ranch Terra. Ranč se nalazi u malom mjestu Irinovac, u blizini Nacionalnog parka Plitvička jezera. Irinovac je udaljen samo 2 km od glavne ceste D1 i nalazi se na putu prema graničnom prijelazu s Bosnom i Hercegovinom. Ističe se kao zgodno polazište želite li posjetiti Nacionalni park Plitvička jezera, Baraćeve špilje, Bihać, Rastoke u Slunju, rijeku Koranu ili mnoštvo ostalih sadržaja tog kraja.

Terra je obiteljski ranč koji nudi jedinstvene avanture jahanja po prirodnim stazama spektakularnog hrvatskog krajolika. Hodom, kasom ili galopom opustite se jašući prekrasnim livadama okruženim planinama od kojih zastaje dah. Na temelju jahačkog znanja vodiči će pronaći odgovarajuću stazu. Takva opcija jahanja pogodna je za sve uzraste, od najmlađih do najstarijih, za napredne jahače, početnike i one bez imalo iskustva. Konji na ranču su mirni i sasvim sigurni za svakog jahača.

Mali raj za odmor i dušu

Uživajte u toploj, osobnoj i profesionalnoj usluzi, dobro dresiranim konjima i visokokvalitetnoj opremi za jahanje – za nezaboravno iskustvo jahanja u Hrvatskoj!Konji su pametne, vjerne, čiste i plemenite životinje, a ondje najviše prevladavajupasmine taflinger i belgijski poniji. Dio konjičkog tima čine: Terra, Max, Skelton, Alba, Kika i Maći.

To je mjesto koje je mnogo više od onoga što fotografije mogu prenijeti. Lijepi, snažni, poslušni, mirni i zadovoljni konji, priroda u svom najčišćem obliku i divni domaćini pričaju priču koju ćete poželjeti podijeliti sa svima. Bilo da ste iskusni jahač ili ste prvi put na konju, osjećat ćete se samopouzdano i uistinu zadivljeno.

Terra organizira i specijalne programe: višednevnu školu jahanja za polaznike koji borave dulje u Plitvičkim dolinama, kao i dnevni izlet do Baraćevih špilja i izvora Japra u trajanju od pet do sedam sati. Nova atrakcija u ponudi Rancha Terra je romantična vožnja kočijom bajkovitim krajolikom Plitvičkih dolina. Uz divnu prirodu, ljubazne domaćine i prekrasne staze za jahanje užitak je zagarantiran!

U razdoblju od 17. siječnja do 1. ožujka Ranch Terra radi samo vikendima. Nakon 1. ožujka 2022. nastavlja s redovitim radom, svakim danom. Rezervirajte svoj termin na vrijeme!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori