Fotografije koje nas zovu da otputujemo u Beč prvom prilikom

Fotografije koje nas zovu da
otputujemo u Beč prvom prilikom

Putovanja kakvima ih znamo stavljena su na dugačku pauzu i rijetki se entuzijasti ovih dana odlučuju na odlazak u neke druge zemlje i krajeve. Oni koji su se ipak upustili u avanturu putovanja u doba korona virusa, s nama su podijelili neke utiske, a na ostalima je strpiti se i pričekati dane kada ćemo, nadajmo se, putovati kao nekada. Do tih prilika, putujemo na jedan sasvim drugi način, virtualno i zahvaljujući društvenim mrežama, te neke drage nam gradove i zemlje sada doživljavamo i upijamo putem fotografija.

Neke su toliko lijepe da u nama rađaju nostalgiju i potiču nas da se prvom prilikom vratimo na mjesta na kojima smo stvarali najljepše uspomene, a upravo takve fotografije stižu nam s Instagram profila @thissoz, kojeg vodi jedna mlada Bečanka, servirajući nam tjednu ili mjesečnu dozu austrijske prijestolnice u svoj njenoj ljepoti i raskoši.

Instagram profil koji nas vodi na najljepša bečka mjesta

Beč kroz oči profila @thissoz spoj je impresivne arhitekture, predivne prirode (naročito u proljeće kada sve u slavnim bečkim vrtovima procvjeta), znamenitosti koje obavezno treba obići pri posjetu Beču, kulture tradicionalnih bečkih kavana i novih hipsterskih mjesta koja se otvaraju po gradu kao gljive poslije kiše… Beč je veliki i uzbudljivi melting pot koji pri svakom posjetu njegovom gostu pruža nešto novo i otvara neke nove vidike, a @thissoz savršeno prenosi tu emociju kroz brojne spontano uhvaćene kadrove s bečkih ulica.

Uživajte u fotografijama koje vas donosimo u nastavku i isplanirajte svoje iduće putovanje u Beč kad vam se pruži prva prilika!

Učitati još
Zatvori