Oaza usred pustinje: Resort na osami u kojem svatko ima potpunu privatnost
Oaza usred pustinje: Resort na osami u kojem svatko ima potpunu privatnost

Oaza usred pustinje: Resort na osami u kojem
svatko ima potpunu privatnost

U potrazi za neobičnim i impresivnim hotelima naišli smo na jedan koji privlači svojom arhitekturom, ali i lokacijom na kojoj je smješten. Radi se o pustinjskom resortu Amangiri koji se nalazi u američkoj saveznoj državi Utah.

Izgleda kao da je smješten usred ničega, a to je zato što zapravo i jest. Ovdje gosti imaju apsolutnu privatnost, a istovremeno im je na raspolaganju apsolutno sve što im treba. Na ovome je Amangiri, dio poznatog lanca resorta Aman, izgradio svoju reputaciju i privukao zvjezdanu klijentelu koja je itekako zahvalna na ovakvoj ponudi.

No nisu glumačke ili glazbene zvijezde jedine koje se okupljaju u ovom hotelu. Sve su češće gosti upravo Instagram blogeri iz različitih polja koji svojim profesionalnim fotografijama privlače pozornost.

Resort u pustinji

Prostrani, s čistim linijama i prirodnim materijalima, apartmani Amangiri hotela odražavaju fascinantne kvalitete okolne pustinje Utah. Značajke dizajna smještaja uključuju bijele kamene podove, betonske zidove, prirodno drvo i elemente od crnog čelika. Svaki apartman ima vanjski prostrani salon s pogledom na pustinju, dok neki imaju i privatan bazen ili krovnu terasu.

Uživanje u intimi kampa

Udaljen kratkom šetnjom ili pet minuta vožnje od odmarališta, nalazi se i kamp Sarika by Amangiri s deset paviljona. S unutarnjim dnevnim boravkom i blagovaonicom, kao i prostranim terasama i bazenom, paviljoni garantiraju intimno iskustvo povratka u divljinu.

U nastavku donosimo samo još nekoliko fotografija ovog očaravajućeg odmarališta. Da nam se pruži prilika, rado bismo isprobali sve čari ovog skrivenog mjesta u pustinji.

Amangiri resort u pustinji_web (6)
Amangiri resort u pustinji_web (8)
Amangiri resort u pustinji_web (8)

Foto: Instagram, Amangiri

Učitati još
Zatvori