Poznata blogerica Jaqueline Mikuta ljetuje na Hvaru

Poznata blogerica Jaqueline
Mikuta ljetuje na Hvaru

Hrvatska obala je veliki hit među stranim putnicima. Još uvijek dovoljno egzotična, a zbog svoje pozicije praktična, ljetna je destinacija iz snova. To dokazuju horde turista, među kojima se nađu i poznate ličnosti iz showbusiness svijeta te razni svjetski blogeri i influenceri. Što se tiče posljednjih, budući da komuniciraju isključivo kroz svoje destinacijske fotografije, jako je zanimljivo gledati kako se u njih uklapaju vizure na koje smo navikli, s obzirom da inače njihove profile pratimo maštajući o dalekim putovanjima i egzotičnim lokacijama.

Jacqueline Mikuta na Hvaru

U Hrvatskoj, točnije na Hvaru, trenutno se nalazi i blogerica Jacqueline Mikuta (poznatija kao @mikutas) sa svojim dečkom fotografom Klemensom Whiteom. S obzirom da broj njenih pratitelja prelazi 900 tisuća, njene crtice s prekrasnog otoka Hvara sad dopiru do cijelog svijeta, a sudeći po broju pozitivnih komentara, slika Hrvatske kao najpoželjnije mediteranske destinacije trenutno samo se nastavlja širiti.

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on

Kako se zabavljaju i uživaju u prirodnim ljepotama možete pratiti i kroz Instagram Stories te na njenom blogu gdje objavljuje kratke foto dnevnike svakog dana. Ne moramo posebno ni naglašavati da fotke izgledaju apsolutno fantastično!

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori