Ovaj hotel na prostranoj plaži u Italiji izgleda kao mjesto iz snova

Taj divni osjećaj bosih nogu na pijesku, čaroban smještaj i vrhunske gastro delicije, a u i blizini je i Venecija –  Falkensteiner Premium Hotel & Spa Jesolo za one koje žele nešto više od odmora!

Najbolje od Italije na jednom mjestu

Jesolo priziva uspomene iz djetinjstva. Sunce, more, pješčane plaže, dašak nostalgije, okus ukusnog sladoleda… Za sve ljubitelje Italije Falkensteiner Premium Hotel & Spa Jesolo bit će pravo otkriće! Ovdje se – u spoju slavnog dizajnera Mattea Thuna i poznatog američkog arhitekta Richarda Meiera – dolce vita legendarnih talijanskih ljetovališta susreće s glamurom Miamija. Divno mjesto za iskušati vrhunsku gastronomiju, razmaziti se u odličnom wellnessu i uživati na izletima u čarobnu Veneciju i otočiće Murano i Burano.

Falkensteiner Premium Hotel & Spa Jesolo

Hotel s pet zvjezdica ima idealnu lokaciju direktno na prostranoj plaži – nalazi se na 15 km dugoj šetnici uz more na Piazzi le Corbusier. Gostima je na raspolaganju ukupno 165 soba i apartmana savršeno prilagođenih parovima ili obiteljima. Posebna estetika, sofisticirana arhitektura i visokokvalitetan dizajn izraženi kroz jasne oblike, kvalitetne materijale, bijelu, akvamarin i morski plavu s pop art elementima, stvaraju ekskluzivan ambijent uz osjećaj topline i ugode. Stolovi su, primjerice, izrađeni od tipičnog hrasta iz bazena u laguni.

Opuštanje na najvišoj razini

Unutarnji i vanjski bazeni s grijanom morskom vodom, prostrani Acquapura SPA s brojnim saunama, zavodljivim hamamom i prostorima za odmor, visokokvalitetni kozmetički proizvodi, razne blagotvorne masaže, ekskluzivni wellness tretmani koji njeguju tijelo, um i dušu – pronašli ste premium oazu opuštanja, mira i tišine.

“Dolce vita” gastro doživljaj

Mediteranska kuhinja ovdje se spaja s egzotičnim okusima Japana i Havaja, pa tako i mnoga tipična talijanska jela dolaze s daškom azijske kuhinje pod sloganom “Italian with a touch of Asian, not vice versa”.

U Artigiani Restaurantu & Marketu uživajte u pomno odabranim i svježim namirnicama lokalnih proizvođača, a kako restoran funkcionira i kao tipična tradicionalna talijanska tržnica kao savršeni suvenir na licu mjesta možete kupiti originalnu talijansku tjesteninu ili začine.

U HOKU Restaurantu & Lounge Baru možete uživati ​​u uzbudljivom á la Carte sharing fusion konceptu u kojem se prožimaju okusi Italije s japanskom kuhinjom. I još poneki havajski koktel s pogledom na more – to je to, odmor iz snova može početi!

Foto: PR

0