Skrivena plaža blizu Zadra još je jedan mali komadić raja na našoj obali

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by In Bed With Clouds (@inbedwithclouds)

Dok se neki već odmaraju ili su im godišnji odmori pri kraju, za nas ostale koji još radimo traje odbrojavanje do godišnjeg. Da bi nam odmor što prije došao, vrijeme kratimo maštanjem o najljepšim jadranskim plažama.

Naša obala se, srećom, ima čime pohvaliti, a prekrasnih plaža i uvala za uživanje u suncu, moru i svim ljetnim radostima ima napretek. Od onih najpopularnijih koje posjećuje na tisuće turista pa sve do onih skrivenih koje tek čekaju da ih otkrijemo, na Jadranu će svatko pronaći svoj komadić raja. Jedan od tih skrivenih dragulja je plaža Duboka draga u mjestu Vrsi.

Čarobna plaža koju želimo posjetiti

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marchy (@marchyboll)

Vrsi se nalaze 20-ak kilometara od Zadra, a krasi ih obala duga 34 km, koja je puna pješčanih, šljunčanih i stjenovitih prirodnih plaža. Jedna od njih je Duboka draga koja zahvaljujući Instagramu postaje sve popularnija.

Ova šljunčana plaža je uvučena duboko u stijene, a do nje vodi oko kilometar duga makadamska cesta. Iako potpuno osamljena, Duboka draga specifična je po tome što se nalazi blizu centra Vrsi, koji je od nje udaljen 10 minuta hoda. Na njoj se od prošle godine nalazi i jedan beach bar u kojem možete potražiti osvježenje i to je sve od sadržaja koji se ovdje nude.

Osamljenost, kristalno čisto more i pogled na Velebit razlozi su zbog kojih ćete sigurno poželjeti jedno popodne provesti na ovoj divnoj plaži. Mi smo ju već stavile na svoju wish listu, a u nastavku vam donosimo još nekoliko fotografija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric? (@j_make_up)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zadar_living (@zadar_living)

Foto: Instagram (naslovna fotografija: @inbedwithclouds)

0