Jedan od najljepših glamping kampova na Jadranu nalazi se na Hvaru

Glamping odmor je u posljednjih nekoliko godina doživio pravi procvat. Način odmora koji spaja klasično kampiranje u prirodi sa svim pogodnostima apartmana i moderne tehnologije osvojio je mnoge pa nije čudno što u Hrvatskoj imamo sve više glamping kampova.

Takvi kampovi i resorti sastoje se od potpuno opremljenih montažnih drvenih kućica ili većih šatora koji vam pružaju svu udobnost i komfor klasičnog apartmana, dok istovremeno uživate u netaknutoj prirodi koja vas okružuje. Neke od najljepših lokacija za glamping u Hrvatskoj i susjednoj Sloveniji izdvojili smo ovdje, a danas vam donosimo priču o još jednom divnom glamping kampu koji se smjestio na Hvaru.

Glamping kamp Plage Cache’e

Glamping kamp Plage Cache’e nalazi se u naselju Vrboska i pravi je dragulj otoka Hvara. Smješten je u šumi pa ćete se ovdje svako jutro buditi okruženi predivnom prirodom. U kampu se nalazi samo 5 šatora pa možete biti sigurni da ćete uživati u miru, tišini i privatnosti. Šatore je moguće unajmiti individualno ili za veće grupe do maksimalno 15 ljudi (uključujući 5 djece).

U svakom šatoru nalazi se veliki bračni krevet, a moguće je dodati još jedan manji krevet za dijete. Šatori su uređeni u boho i rustikalnom stilu s dozom luksuza. Iza kreveta nalazi se kupaonica s umivaonikom, WC-om i tušem. Drveni pod vodi vas na terasu gdje cijeli dan možete uživati u suncu, pogledu na more i prirodu koja vas okružuje.

Komadić raja na zemlji

Kuhinja je zajednička i potpuno opremljena – sadrži hladnjak, perilicu, ploču za kuhanje i svo posuđe i pribor koji vam je potreban za stvaranje kulinarskih užitaka. Smještena je uz natkrivenu blagovaonicu koja se nalazi tik uz more. Na raspolaganju imate i roštilj.

U kampu se nalazi i mala plaža gdje se možete sunčati, kupati i uživati u potpunom miru. Komadić raja na zemlji – tako bismo najbolje opisali ovaj divan glamping kamp u kojem možete biti sigurni da ćete odmoriti dušu i tijelo i kući se vratiti punih baterija!

Foto: Plage Cache’e

3