Čarobna koliba u blizini Plitvičkih jezera kao stvorena za vikend getaway

Čarobna koliba u blizini Plitvičkih jezera
kao stvorena za vikend getaway

Ako ste u potrazi za novim destinacijama te drugačijim okruženjem i doživljajem, putovanje u idiličan krajolik Like i Gorskog kotara je osvježenje koja vam treba. Mjesta za potpunu relaksaciju i bijeg od gradske vreve nalazi se u šarmantnim kućicama skrivenim u mirnim i pitoresknim mjestima, a upravo jednu takvu, smještenu u blizini Plitvica, predstavljamo vam danas.

Peter’s Pine Cottage

Peter’s Pine Cottage naziv je ove šarmantne kolibe koja se nalazi u malom zaseoku Gradina, 20 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera. Već na prvi pogled vidjet ćete da se radi o idiličnoj oazi okruženoj prekrasnom prirodom gdje ćete zaboraviti na stres i probleme.

Kuća prima ukupno 6 osoba i sadrži sve potrebno za opuštajući odmor daleko od gradske vreve i užurbane svakodnevice. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, blagovaonica i potpuno opremljenja kuhinja. Centralno mjesto u dnevnom boravku je kamin na drva koji grije sve sobe u kući, a pokraj kojeg ćete ušuškani pod dekicom provoditi dane i večeri. Iz prizemlja imate pristup velikoj terasi na kojoj se nalazi stol za 10 ljudi.

Kuća usred predivne prirode sa cozy interijerom

Na prvom katu smjestile su se dvije spavaće sobe, svaka s velikim bračnim ležajem i balkonom s predivnim pogledom na planine i krajolik. Na raspolaganju vam je i nedavno uređeno potkrovlje koje ima zaseban ulaz, a sadrži tri kreveta, kuhinju, kupaonicu i manji balkon. Kuća ima ukupno tri kupaonice – u prizemlju, na prvom katu i u potkrovlju. Interijerom dominiraju drvo i cigla koji kući daju rustikalni izgled i cozy ugođaj, baš ono što zamišljamo pri pomisli na kolibu u planinama.

Jednako čarobno izgleda i eksterijer, s prostranom vanjskom terasom sa stolom i klupama. Pogled u beskrajno zelenilo i prirodu kojom je kuća okružena je nešto u čemu bismo uživali cijeli dan! Dodatan bonus ove kuće je i vanjski jacuzzi, mali privatni wellness raj na terasi. Na raspolaganju su vam i dva bicikla, a u blizini kuće nalazi se i restoran s malom trgovinom, kafićem i bankomatom.

U nastavku zavirite u Peter’s Pine Cottage, a sve dodatne informacije o smještaju pronađite ovdje.

Foto: Peter’s Pine Cottage

Učitati još
Zatvori