Spremate se na svoje prvo veliko putovanje? Ovdje ćete saznati sve što je važno
Spremate se na svoje prvo veliko putovanje? Ovdje ćete saznati sve što je važno

Spremate se na svoje prvo veliko putovanje? Ovdje ćete saznati sve što je važno

Putovati nikad nije bilo jednostavnije i uzbudljivije. Svjetske destinacije su dostupnije nego ikad prije zahvaljujući brojnim niskobudžetnim letovima i opcijama kao što su couchsurfing i home exchange koje posve eliminiraju trošak smještaja dok nam umreženost omogućava da budemo spontani bez planiranja unaprijed! Međutim, jeftini let, sama lokacija i izležavanje na plaži nisu više dovoljni. Generacija smo koja putuje radi dobivanja novih iskustava i istraživanja različitih kultura, a ne samo radi odmora. Više nismo samo turisti, nego pravi putnici.

Upravo za takve putnike osmišljena je konferencija Out Of Office, koja se održava 1. i 2. ožujka 2024., u Zagrebu u Algebra Spark Event Spaceu.

Out Of Office_vizual.png

Konferencija koja povezuje putnike – Out Of Office

Događanje je posvećeno svim putnicima, avanturistima, ljubiteljima putovanja, ali i onima koji se tek kreću otisnuti na neka od svojih prvih putovanja, a ne znaju kako i gdje! Out Of Office savršena je prilika da se povežete s istomišljenicima, razmijenite iskustva, saznate nove svjetske trendove u svijetu putovanja, čujete inspirativne priče putnika, sudjelujete na raznim radionicama, dobijete ideje kako putovati bolje i povoljnije i sklopite nova prijateljstva!

Obiteljska putovanja u stalnom su porastu

Nakon prošlogodišnje prve konferencije i odličnih reakcija posjetitelja, vrijeme je za drugo izdanje putničke konferencije s još bogatijim programom i inspirativnim i zanimljivim govornicima. Cilj konferencije je potaknuti ljude da više borave izvan kuće i ureda, poručiti im da putovanja ne moraju nužno biti skupa i zahtjevna, ohrabriti mlade na putovanja i čuti vrijedne savjete iskusnih putnika. Konferencija je to za putnike – od putnika!, govori Lora Pleško, organizatorica konferencije i poznata putoholičarka te dodaje da će naglasak ovogodišnje konferencije biti na obiteljskim putovanjima koja su u stalnom porastu.

Ida Prester, Lora Pleško

Brojni predavači

Pa će tako Putoklinci otvoriti konferenciju i potaknuti obitelji da putuju s djecom time što će im pokazati da su takva putovanja najljepša putovanja unatoč ponekim izazovima. Pridružit će im se i drugi predavači kao što je Nevena Rendeli Vejzović i podijeliti svoja iskustva i savjete za putovanja s djecom. Poznati avanturisti Davor Rostuhar i Goran Blažević će s publikom podijeliti svoje živopisne doživljaje, a blogerice i travel influencerice Ana Mihaljević i Bojana Matkovikj će ispričati kako putovati uz rad.

Ozren Kanceljak
Ranko Ilić, Ida Prester
Patricia Lacković

Brojne aktivnosti

Uz brojne druge predavače i pregršt korisnih informacija o putovanjima, posjetitelje očekuje i Forest bathing, crtanje portreta na licu mjesta, putnički kviz lovkinje Morane Zibar, a za dobru atmosferu pobrinut će se voditeljica Ida Prester. Poznati restoran Thai Thai Street Food zadužen je za ukusni ručak ravno iz ruku Tajlanđanki, a na kraju druženja posjetitelje očekuju i vrijedne nagrade.

Cjelokupni program i sve detalje saznajte na službenoj stranici i društvenim mrežama konferencije.

Goodie bag_Sandra Novaković, Out Of Office

Foto: PR

Učitati još
Zatvori