Otvorenje Grand Hotela View okupilo poznata lica
Otvorenje Grand Hotela View okupilo poznata lica

Otvorenje Grand Hotela View
okupilo poznata lica

Veličanstveni novi Grand Hotel View, smješten u pitoresknim Postirima na Braču, primio je svoje prve goste. Sjajna proslava otvorenja okupila je poznata lica među kojima su bili Neno Belan, Mia Dimšić, Vlaho Arbulić, Tatjana Dragović, Teuta Mesaroš, Dora Predojević, Paula Sikirić, Rita Rumora, Mia Matić, Marko Medić, Ivana Pirizović i drugi. Okupljeni su uživali u dobroj atmosferi i zadivljujućem pogledu na kristalno more i planine.

Grand Hotel View

Ove je uzbudljive večeri goste svojim baršunastim glasom osvojila glazbena zvijezda i rođena Bračanka Gina. Sjajna atmosfera koju je šarmantna Gina stvorila, uz poslužene delicije i fina vina, učinila je ovu zabavu nezaboravnom. Birano je društvo, uz spektakularno otvorenje, pohvalilo i kristalno čisto more koje zove na kupanje te zadivljujući pogled na planine koji ostavlja bez daha.

Grand hotel View

Radeći u turizmu dugi niz godina, naučila sam da destinacija, hotel i servis imaju veću svrhu od toga da našem gostu pruže ugodan odmor. Oni gostu pomažu stvarati uspomene i postaju dio njegovog životnog iskustva. Brač je i moj otok i ponosna sam što vam mogu zaželjeti toplu dobrodošlicu u hotel s grandioznim pogledom u kojem su gosti već počeli stvarati svoje uspomene – izjavila je Ivona Buljević, direktorica Grand Hotela View.

Hotel s pogledom

Grand Hotel View potpuno je novi hotel kojim upravlja hotelijerska grupacija Jadran hoteli i kampovi. Nosi 4 zvjezdice i ima 230 luksuzno opremljenih soba i suiteva, s mediteranskim vrtovima na balkonima te spektakularnim pogledom na morski horizont i planine Mosor i Biokovo. Gostima hotela su na raspolaganju bazeni, moderno uređeni wellness i spa, a za poslovne korisnike tu je i suvremeno opremljena kongresna dvorana.

Projektanti arhitekture Grand Hotela View su Ivana Uroda, Hrvoje Marinović i Daniel Vugrinović, dok interijer potpisuje studio OCD arhitekti. Arhitekti su svoj koncept zasnovali na reminiscenciji stijena i bračkog kamena pa se hotel oblikom zgrade i izlomljenom geometrijom kao formom fasade, doima kao mali kamenolom u uvali.

Šarm i autentičnost

Boravak u Postirima zove na opuštanje. Bogatstvo mediteranskih biljaka punih esencijalnih ulja te prirodni morski aerosol, ispunjavaju zrak i šire zanosan miris koji pruža istinski odmor za tijelo i um. Dodajmo tome udoban hotel s opuštajućim pogledom na more i planine, čist zrak, energiju sunca i odmak od gradske vreve i dobivamo savršeno mjesto za istinski odmor i obnavljanje energije.

Brojne kamene kuće i uske uličice Postirima daju osobit šarm. Ovo, nekada ribarsko mjesto, danas je autentična destinacija za potpuni odmor, okružena plodnim maslinicima i vinogradima. Osim u Postirima, gosti impozantnog Grand Hotela View mogu uživati u cijelom otoku Braču, koji osim sunca i mora posjetiteljima nudi aktivan odmor i neodoljivu gastronomsku ponudu.

Destinacija Brač

Na otoku postoji mnoštvo uređenih biciklističkih i pješačkih staza za sve one željne pravog aktivnog odmora, a tu su i brojne otočke konobe i seoska gospodarstava koja nude okrepu. Atraktivna kružna planinarska staza Via Brattia mamac je za avanturiste. Duga je 135 km i vodi sve oko otoka Brača, otkrivajući njegove ljepote. Vidova Gora, do koje vodi planinarska staza, najviši je vrh jadranskog arhipelaga i sa svojih 778 metara nadmorske visine nudi spektakularan pogled na Brač i obližnje otoke.

Još jedna od otočkih posebnosti je cijenjeni brački kamen, a obližnja Pučišća su od davnina poznata po svojoj tradiciji obrade kamena. Tu se nalazi i Klesarska škola, jedina takva u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe. Otvorena je za posjetitelje, a iznjedrila je mnoge poznate kipare i klesare čija se umjetnička djela mogu pronaći u radionicama i galerijama diljem zemlje i svijeta.

Tu su još i Bol sa Zlatnim Ratom, prirodnim fenomenom na kojem bi se svaki posjetitelj Brača trebao barem jednom okupati, fascinantna pustinja Blaca, spilje, samostani i nebrojene skrivene uvale u kojima će svatko pronaći svoj idealan bijeg od svakodnevice i istinski odmor u netaknutoj prirodi Brača.

Foto: PR, Instagram

Učitati još
Zatvori