Jedan od najljepših hotela na obali Crne Gore ponovno je otvorio svoja vrata

Jedan od najljepših hotela na obali Crne Gore
ponovno je otvorio svoja vrata

Hotel Regent Porto Montenegro jučer je ponovno otvorio svoja vrata svim posjetiteljima. Na prekrasnoj lokaciji, tik uz plažu unutar luksuzne marine Porto Montenegro, hotel je dočekao svoje prve goste. Uređen u venecijanskom stilu sa 175 soba s balkonom ili terasom hotel se nalazi u UNESCO-vom zaštićenom zaljevu Boka u gradu Tivat.

“Hotel Regent Porto Montenegro dočekuje prve goste nakon ponovnog otvaranja te je tim povodom pripremljen niz posebnih ponuda kreiranih da boravak učine još sadržajnijim. Izdvaja se paket aranžman pod nazivom Luksuz na vašem pragu koji je koncipiran sa ciljem animiranja
regionalnog tržišta. Novina koju smo uveli u cilju obilježavanja otvaranja je dnevna karta od 30 eura za pristup bazenima na podijumu Regent Pool Club-a na kojem se nalaze dva spektakularna bazena površine skoro 600 m2 i bar”, izjavio je Ivan Gajić, direktor prodaje i marketinga hotela Regent.

Hotel primjenjuje unaprijeđene mjere održavanja i higijene iz programa “Clean Promise” (garancija čistoće) IHG-a, svjetske hotelijerske grupacije kojoj pripada, kao i programa “Safe Haven” (sigurna luka) koji se realizira u cijelom nautičkom naselju Porto Montenegro.

Hotel Regent Porto Montenegro – luksuzni odmor

Restoran Murano u sklopu hotela nudi vrhunsku hranu. Dok se kupate u hotelskom bazenu možete uživati u baru i ponudi raznovrsnih vrhunskih pića. U hotelu se nalazi i spa centar, a u blizini teniski tereni, tereni za squash i kuglana. U marini ima mjesta za 450 jedrilica i jahti a u njoj su smješteni i brojni kafići, restorani i vrhunske trgovine.

Foto: regenthotels.com

Učitati još
Zatvori