Pronašle smo idilično mjesto za odmor u prirodi i spa vikend na samo sat i pol od Zagreba

Bijeg od gradskih gužvi u zelenilo i tek probuđenu prirodu već dugo nije izgledao ovako dobro. U Sloveniji, uz samo granicu s Hrvatskom, smjestili su se predivni eko apartmani Ortenia. U idiličnoj atmosferi, okruženi zelenilom i s pogledom na dvorac ovdje gosti uživaju u pravom pravcatom odmoru za tijelo i dušu. Osim odlično opremljenih, stylish apartmana, ovdje su dostupni i bicikli, odličan wellness i spa program, masaže, saune i jacuzzi. Gastronomska ponuda je vrhunska, a dobit ćete čak i doručak u krevet koji je sačinjen od delicija slovenskih farmera. Prvom prilikom idemo u Sloveniju!

Odmor u srcu prirode

Boravak u apartmanima Ortenia zamišljen je na način da dirne sva vaša osjetila. Od aktivnog odmora u prirodi, gastronomskih specijaliteta i delicija slovenskih farmera, pa do opuštanja u jacuzziju i dizajnerski uređenim i nagrađivanim apartmanima, ovdje ništa nije prepušteno slučaju. U malom mjestu na slovenskom termalnom području susreću se dizajn, luksuz i priroda.

Apartmani

Svih šest Ortenia apartmana imaju četiri zvjezdice, a posebna je pažnja usmjerena na održivost i eco-friendly elemente. Interijere krase prirodni elementi poput glinene žbuke, kamena, namještaja od punog drva, dekorativni i funkcionalni eko dodaci i drugi dodaci iz prirode. Apartmani su, naravno, opremljeni samo najboljim od najboljeg. Od dizajnerskih komada namještaja i umjetnina, pa sve do certificirane organske kozmetike koja vas čeka u apartmanu.

Wellness

Jedinstveno i luksuzno dizajnirani apartmani nadopunjeni su zajedničkim wellnessom, gdje se možete bezbrižno prepustiti sauni i vanjskom jacuzziju, okruženom zelenilom te s prekrasnim pogledom na obližnji dvorac. Za sve one željne najboljeg wellness centra i iskustva u ovom dijelu Europe, u blizini se nalaze i terme Orhidelia i Termalia, koje su udaljene svega nekoliko minuta vožnje.

Više informacija saznajte na njihovoj web stranici.

Foto: Ortenia

1