Novi hoteli u Hrvatskoj koji svoja vrata otvaraju 2018.

Novi hoteli u Hrvatskoj koji svoja
vrata otvaraju 2018.

Hotel Villa Harmony, Split

Hotel Villa Harmony, Split

U sam vrh svjetskih top turističkih destinacija već se sezonama smješta i Hrvatska. Bilo da je riječ o kontinentalnom turizmu ili uživanju na Jadranskoj obali, sve više turista zainteresirano je za prirodnu i povijesno-kulturnu baštinu Hrvatske. To zahtijeva i posebnu pažnju kada je riječ o hotelijersko-ugostiteljskoj ponudi.

Spoj arhitektonskih i dizajnerskih rješenja koja odišu profinjenošću i ponuda najkvalitetnijih jela te wellness sadržaja, karakteristika je gotovo svih novih smještajnih kapaciteta u Hrvatskoj. I to je uistinu pametno rješenje koje zadovoljava očekivanja onih gostiju koji se žele dobro odmoriti od užurbanog načina života u hektičnim gradovima kao i onih željnih aktivnog turizma usred lijepe prirode.

Rabac, Rovinj, Motovun, Split i Zagreb. Svi ovi gradovi s mnogo ukusa i stila promislili su o potrebama gostiju i pretvorili posebna mjesta u još posebnije hotele kojima je teško odoljeti. Tijekom ove godine svi oni otvorit će vrata potpuno novih hotela domaćim i stranim gostima koji ne pristaju na kompromise. Filmska atmosfera i maženje svih osjetila, upravo se to krije u novim hrvatskim hotelima čije će otvaranje obilježiti 2018. godinu.

Premium Heritage Hotel Imperial, Opatija

Opatijski Hotel Imperial od 2018. godine pozdravlja goste u novom ruhu. Ovaj povijesni hotel upečatljive arhitekture, kao novi četverozvjezdani član Remisens Premium brenda, 2018. godine mijenja ime u Remisens Premium Heritage Hotel Imperial. Renovacija obuhvaća preuređenje svih smještajnih jedinica, zajedničkih prostora i restorana, te izgradnju novog wellness centra s relax zonom, spa zonom, fitnessom i beauty sobama. Od 2018. godine, gosti mogu uživati u novim Premium smještajnim jedinicama s dodatnim sadržajima i pogodnostima u samom srcu Opatije.

hotel-imperial-opatija

hotel-imperial-opatija-2

Valamar Girandela Resort – Maro Suites, Rabac

Valamar Girandela Resort u Rapcu je moderno opremljeni resort koji nudi pravu oazu mira i opuštanja uz jednu od najljepših plaža Istre. Sastoji se od nekoliko objekata za potrebe svih gostiju. Uz adults only hotel i luksuzne vile, od ove godine je dio resorta prilagođen i za obiteljski odmor. Sobe i suiteovi su stilski uređeni, a nudi i brojne sadržaje za aktivni turizam. Za ljubitelje rekreacije na raspolaganju su bazeni, tematske plaže, rekreativni i zabavni sadržaji. Restorani i barovi smješteni unutar ovog resorta pravi su primjer eno i gastro umijeća te vjernosti kvaliteti koja je karakteristična za Valamar hotele.

valamar-girandella-maro-suites

valamar-girandella-maro-resort-2

Hotel Roxanich, Motovun

Mjesto kojeg je već sada moguće nazvati ogledalom Istre objedinjava vrhunsku vinsku scenu, romantičan krajolik i kulturu. Motovun je posebno zanimljiv grad središnje Istre koji do sada nije imao sličan prostor gdje bi brojni turisti mogli uživati prepušteni luksuzu i hedonizmu usred prirode koja liči na filmski set. Hotel Roxanich će se, naime prostirati na 3000 kvadratnih metara, a na raspolaganju će biti 28 soba te 4 apartmana. Ovo mjesto poseban naglasak stavlja na ljubitelje vina pa ovim hotelom dobivamo pravu hrvatsku Provansu na turističkoj karti. Ambijent će biti posebno prilagođen prirodi kako se nikako ne bi izgubila harmonija koju pruža ovo tako lijepo mjesto.

roxanich 8

Roxanich 3

Hotel Hilton Imperial, Dubrovnik

Tek malo izvan zidina, dubrovački hotel Hilton jedan je od uvjerljivo najljepših u Gradu. Njegova fasada odiše povijesnom elegancijom, privlači poglede i poziva da u njemu barem popijete piće, ako već nemate tu sreću unutra odsjesti. Prvi hotel iz Hilton lanca u Hrvatskoj uselio 2005. je u hotel Imperial izgrađen davne 1897. godine i zadržao svoj šarm, a ove godine obnovljen otvara svoja vrata.

Hilton Imperial Dubrovnik

Hilton Imperial Dubrovnik

Grand Park Hotel, Rovinj

U prekrasnom ambijentu Rovinja u kojem svaki komad krajolika izgleda poput razglednice svoj doprinos luksuzu dat će novi Grand Park Hotel. Smješten usred parka s bajkovitim pogledom na more i stari grad, ovaj hotel nudi neponovljiv osjećaj ekskluzivnog odmora za istinske ljubitelje profinjenosti. Osim prirodnog okruženja kojemu rijetko koja lokacija može parirati, ovaj kompleks nudi i vrhunsku wellness i spa uslugu te najkvalitetnije eno i gastro delicije. Prostire se na tri tisuće četvornih metara spa zone s tri unutarnja i vanjska bazena za potpuno privatnu zonu uživanja. Sobe su elegantno uređene s posebnim naglaskom na profinjen stil ambijentalnosti.

Hotel Park

Hotel Park

Hotel Villa Harmony, Split

U cijelom svijetu prepoznate splitske Bačvice neće više biti karakteristične samo po očaravajućoj plaži na kojoj se ludo zabavlja uz picigin već će goste u ovaj dio Splita privući i luksuzni hotel Villa Harmony. On će svoju raskoš predstaviti očima javnosti krajem ove godine, a bit će pravo remek-djelo stvoreno za uživanje. Hotel na 5 etaža u kamenu i cvijeću bit će pravi biser ovog dijela Dalmacije. Ekskluzivna lokacija s još ekskluzivnijim hotelskim interijerom privući će turiste zaljubljene u harmoniju i mediteranski šarm.

Bačvice2

Bačvice

Hotel Heritage, Zagreb

Hotel Heritage u samom središtu Zagreba otvorit će svoja vrata ove jeseni. Riječ je o hotelu koji je dio grupacije Amadria Park. Ideja je kroz ovaj hotel gostima predstaviti pravi zagrebački šarm i urbanu kulturu. Zato je pažljivo osmišljen interijer, a najavljena je i potpuno očaravajuća gastro ponuda. Posebnost same građevine je u mješavini stilova koja osvaja otmjenošću. Tako će se moći prepoznati utjecaj art decoa, secesije, art nouveaua koji će biti prilagođeni ambijentu na suvremen način. Bit će ovo istinski spoj tradicije i luksuza s vrhunskom uslugom i najljubaznijim osobljem koje možete zamisliti.

heritage-hotel-zagreb-2

heritage-hotel-zagreb-1

Hotel Jakov, Solaris, Šibenik

Grupacija Amadria Park koja u Zagrebu otvara Herutage, u šibenskom je Solarisu obnovila još jedan hotel te mu podarila nov, glamurozniji život. Radi se o hotelu Jakov, sada rezerviranom za obiteljski odmor, koji je 2018. dobio novo ruho. Pametno dizajnirani hotel dosjetljivo kombinira prostor i funkcionalnost za udobnost vaših najmilijih u svakoj od naših 326 soba. Dizajn Hotela Jakov uzima u obzir potrebe putujućih obitelji – roditelja i djece. Sve obiteljske sobe imaju krevete na kat za djecu odvojene od prostrane spavaće sobe za roditelje i potpuno opremljenu kupaonicu.

hotel-jakov-solaris-2 hotel-jakov-solaris

Grand Hotel Imperial, Rab

Među novim hotelima našao se Grand Hotel Imperial na Rabu, član Valamar grupacije, koji je za ljeto 2018. dobio makeover i postao hotel samo za odrasle. Hotel Valamar Imperial nalazi se na 5 minuta hoda od plaže i centra Raba. U okviru hotela pogledom na povijesnu rapsku jezgru na raspolaganju su bazeni, spa centar, 2 restorana i bar. Sve su sobe renovirane i spremno će dočekati goste u novoj sezoni.

imperial-hotel-rab-4

imperial-hotel-rab-1

Tekst: Dijana Ljubanović

Foto: Heritage hotel, Hotel Villa Harmony, Grand Park Hotel, Hotel Roxanich, Valamar Girandela Resort, Imperial Hilton Dubrovnik, Valamar Imperial Rab, Amadria Hotel Jakov, Premium Heritage Hotel Imperial

Učitati još
Zatvori