Jedna od najljepših lokacija na Jadranu je spremna za novu sezonu

Jedna od najljepših lokacija na Jadranu
je spremna za novu sezonu

Moro Beach Stupe

Komadić raja nadomak Korčule na kojem su svi prošlog ljeta željeli biti viđeni, MORO BEACH STUPE otvoren je za novu sezonu, a najpoznatija ljuljačka Instagrama spremna za nove fotografije.

Lijepa priča oko otočića u korčulanskom arhipelagu koji je oduvijek omiljeno izletište domaćih i fureštih, nastavlja se po uspješnom modelu: vrhunska gastronomija, prirodne ljepote i opuštena atmosfera.

Nova sezona i nove delicije

No, kako sve ne bi ostalo isto kao i lani, pobrinula se ekipa u kuhinji predvođena renomiranim dvojcem Igorom Gudcem i Matijom Kruhonjom koji su ovogodišnju ponudu na Stupama značajno obogatili vrhunskim delicijama.

Uz nezaobilaznu ponudu jela spravljenih od dnevno dostupnih, svježih morskih namirnica, na Moro jelovniku za novu sezonu našla su se jela i za ljubitelje mesa, mediteranske kuhinje reinterpretirane na suvremen način te vrhunske slastice.

U odnosu na prošlu godinu proširena je i vinska karta, koja uz impozantnu ponudu lokalnih vina, sadrži i vrhunska svjetska, a osvježena je i ponuda koktela.

Ono što je na Stupama ostalo isto, su kristalno čisto more, najljepši zalazak sunca na svijetu i opuštena, prava ljetna atmosfera.

Iz Mora su već prošle godine ”upozorili” da ćete biti #back4moro, stoga nema druge nego ”skočiti” do Stupa, provjeriti sve novitete i prisjetiti se zašto je to mjesto toliko čarobno. Pratite ih na Instagramu!

Foto: Moro Beach Stupe

Učitati još
Zatvori