Meneghetti Wine Hotel & Winery proglašen jednim od najboljih luksuznih hotela u svijetu
Meneghetti Wine Hotel & Winery proglašen jednim od najboljih luksuznih hotela u svijetu

Meneghetti Wine Hotel & Winery proglašen jednim od najboljih luksuznih hotela u svijetu

Cijenjena publikacija Fodor’s Travel, koja je preko 80 godina pouzdan izvor za stručne savjete o putovanju, odabrala je ovogodišnje dobitnike nagrade za najbolje svjetske hotele. U pažljivo odabranoj selekciji Fodor’s Finest Hotel Award, među 92 najbolja svjetska hotela našao se i jedan hrvatski — Meneghetti Wine Hotel & Winery. Priznanje je tim veće znajući da je tek 16 europskih hotela ušlo u navedeni izbor što Meneghetti svrstava na sam vrh ponude našeg kontinenta.

Meneghetti Wine Hotel & Winery

Ovogodišnja selekcija pobjednika uključuje različite tipove luksuznog smještaja, uključujući posjede koji se nalaze u renoviranim spiljama ili vinarijama, na najtraženijim destinacijama ili u središtima svjetskih i europskih metropola. Nagrađeni hoteli nude najotmjenije pogodnosti za luksuzan boravak, a svaki od njih priča svoju jedinstvenu priču stoga zaista ne čudi da je i Meneghetti prepoznat u ovom prestižnom izboru.

Meneghetti Wine Hotel & Winery već je dva desetljeća sinonim za suptilan luksuz i modernu istarsku eleganciju na temelju svoje hotelske, vinske i kulinarske ponude. Imanje se sastoji od vrhunskog hotela s 5 zvjezdica, člana prestižne udruge Relais & Chateaux, te luksuznih vila i rezidencija, dva restorana, bara, beach cluba i renomirane vinarije.

Imanje Meneghetti obilježava konstantan rast i ulaganje — prvenstveno u okviru stalnog podizanja ljestvice kvalitete, ali i sadržaja na imanju. Iznimno su ponosni na sve veća priznanja u raznim poljima hotelijerstva i vinarstva, koja svjedoče ulaganju u ljude i vlastite proizvode. U novu 2023. planiraju ući s 8 novih rezidencija s bazenima te dodatnim sadržajima na imanju s ciljem osiguravanja još više razine usluge.

Obzirom da su za ovu sezonu zatvorili svoja vrata, svakako planirajte posjet ovom jedinstvenom vinskom hotelu i vinariji od proljeća 2023.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori