Kako provesti advent u Splitu ovog prosinca?

Po mnogima najljepše doba godine već je iza ugla i jedva čekamo uroniti u blještavilo lampica, opijajuće mirise vanilije, cimeta i klinčića. Važan dio ove priče su naravno i pokloni kojima uvijek posvećujemo posebnu pažnju. Darivati drage osobe puno je više od formalnosti ili obaveze – to je pravo zadovoljstvo. Za to se polako pripremamo kroz čitavu godinu, biramo ono što nas neodoljivo podsjeća na frendicu, dečka ili kolegicu s posla ili pak mislimo da će ih razveseliti. Ponekad je dovoljna sitnica simbolične vrijednosti koja će u trenu prenijeti ključnu blagdansku poruku ljubavi, bliskosti i topline. I sami ste takvi – već ste glavninu osmislili i isplanirali jer ne volite blagdanske gužve u trgovinama i na ulicama. Za prosinac ste ostavili tek umatanje i još poneku sitnicu. No, jeste li u svom tom planiranju i želji za ugađanjem drugima mislili i na sebe? Je li vaše pismo Djedici ostalo nenapisano? Ako je tako, još uvijek imate vremena to ispraviti i pripremiti sebi najbolji mogući poklon ovih blagdana!

Ta čarobna riječ self-care

Ne, ne pričamo o onoj divnoj torbici od najmekše kože boje duhana koju već neko vrijeme škicate u izlogu omiljenog dućana, ni o mrak crnim čizmama koje vam baš trebaju. Ovih blagdana darujte sebi vrijeme. Darujte si njegu, brigu i opuštanje. Napravite mali break od svih poslovnih i privatnih obaveza – dva će dana biti sasvim dovoljna. Isključite mobitel, zaboravite nakratko društvene mreže i mailove. Sve to stignete kada se, osvježeni, regenerirani i dobro raspoloženi vratite u blagdanski vrtlog. Spremni da u njemu doista i uživate.

A potraga za takvim kratkim i zdravim odmorom koji će vam napuniti baterije, u ravnotežu dovesti duh i tijelo i pružiti vam ukupni osjećaj dobrobiti nije uopće pretjerano zahtjevna. Wellness sektor je u punom cvatu, hoteli i razne terme svakodnevno nas iznenađuju sve kreativnijom i apsolutno personaliziranom ponudom koja odavno nadilazi tipične ‘ženske vikende’ s beskonačnim namakanjem u bazenima i neumjerenim tamanjenjem čokoladnih deserata.

Adventsko sunčanje

Ako uz SPA iskustvo, kvalitetan beauty sleep, masaže i opuštanje poželite i malo šušura i muvinga, a sve to po mogućnosti negdje na moru kako, zahvaljujući blagoj klimi i ugodnim temperaturama svaki izlazak iz hotela ne bi djelovao kao ekspedicija na Sjeverni pol, imamo idealno rješenje za vas!

Marvie Hotel & Health u Splitu savršeno je mjesto za odmor i opuštanje gdje će vam sa zadovoljstvom ponuditi i tretmane estetske i dentalne medicine te fizioterapiju. Smješten u neposrednoj blizini mora, ali i uvijek dinamičnog centra, ovaj je hotel sjajan odabir za kompletan i zaokružen boravak u Splitu. Uživajte tijekom čitavog prosinca u njihovim Refresh i Recharge paketima koji, uz promotivne cijene kombiniraju dvodnevni wellness odmor s dermatološkim tretmanima i masažama po izboru te čitavim nizom sadržaja i pogodnosti kojima će vas razmaziti.

Na raspolaganju će vam biti svi sadržaji Renevie Wellness zone: unutarnji bazen, finska i turska sauna, jacuzzi, relax zona. Tu su i Aqua Med tretmani u kojima ćete moći uživati uz 10% popusta. A kako bi vaš odmor bio što ugodniji, ponudit će vam i opciju rane prijave i kasne odjave te besplatan WiFi i parking.

Vrhunska spiza i drugi gušti

A kada od svih ovih njegujućih i opuštajućih aktivnosti ogladnite, hotelski restoran Da’Mar udovoljit će svakoj vašoj gastro želji. Otkrijte njihova maštovita, nutritivno izbalansirana jela, spravljena od vrhunskih, lokalno uzgojenih i sezonskih namirnica koja potpisuje chef Martin Grubiša. Njegova kreativnost posebno će iznenaditi sve one koji zbog zdravstvenih ili dijetetskih razloga izbjegavaju gluten. Bezglutenska jela i deserti koje će vam ponuditi pravi su vatromet boja i okusa i možete im se prepustiti bez grižnje savjesti.

I na kraju, ali ne i manje bitno – Advent! I to onaj splitski! Svake je godine sve bolji i zanimljiviji, a ove će se godine odvijati na nekoliko prekrasnih gradskih lokacija. Od veselih adventskih kućica na Rivi, preko Marmontove, Pjace i Đardina, sve je podređeno blagdanskom guštanju! 

Klik na link https://marviehotel.com/hr/promotivni-paketi i krenite put Splita.

Foto: PR

0