Wellness odmor u Bluesun hotelu Kaj bit će savršen izbor ususret Danu žena

Wellness odmor u Bluesun hotelu Kaj bit će
savršen izbor ususret Danu žena

Posljednjih tjedana pa i mjeseci, sve je jača naša želja da negdje otputujemo i barem nakratko se odmaknemo od svoje uobičajene, a složit ćemo se i pomalo suhoparne svakodnevice. Iako su putovanja u onom klasičnom smislu odlaska u inozemstvo uglavnom stavljena na dugačku pauzu, ipak smo došli na svoje i u slobodno vrijeme koje nam je na raspolaganju upoznajemo sve divne krajeve Hrvatske.

Kako bismo doživjeli neko novo mjesto i napunili baterije, ponekad je dovoljan tek jedan vikend i maleni odmak od vlastitog grada, a u to ćete se uvjeriti već pri prvom posjetu predivnom Bluesun hotelu Kaj u Mariji Bistrici, koji smo i same posjetile prije nekoliko tjedana i oduševile se u trenu.

Do hotela Kaj je od središta Hrvatske i grada Zagreba potrebno tek 40-ak minuta vožnje automobilom, a promjena okruženja i atmosfere i više je no očigledna. Dalje od užurbane gradske svakodnevice, ovaj hotel smjestio se u srcu Marije Bistrice i pruža jedinstveni doživljaj tog zagorskog mjesta na miran i sasvim relaksirajuć način.

Moderno uređen hotel raspolaže sa 65 moderno uređenih soba i mogućnošću smještaja do cca 130 osoba. Brojni sadržaji koje pruža, kako u prostoru hotela, tako i u svom eksterijeru i okolnim mjestima, čine Bluesun hotel Kaj uistinu idealnom vikend destinacijom.

Obilježite Dan žena u Bluesun hotelu Kaj

Nadolazeći vikend nova je prilika za kratki city break, a Bluesun hotel Kaj spremno vas očekuje s nekolicinom svojih top ponuda, s kojima ćete u društvu voljene osobe ili prijateljica na idealan način obilježiti skorašnji Dan žena.

Sve goste koji rezerviraju jednu od smještajnih ponuda u tom vikendu, od 5. do 7. ožujka, hotel časti bogatom večerom u 4 slijeda i ambijentalnom živom glazbom u aranžmanu dua „Fly“ povodom Dana žena, u subotu 06.03. od 19 do 22h. Večera u restoranu Academia donosi kulinarske specijalitete bazirane na inovativnoj interpretaciji tradicionalne zagorske kuhinje, a osiguran je i poklon iznenađenja u sobi za sve dame.

Dostupne ponude za idući vikend provjeriti možete ovdje, a ako se odlučite za odmor u Bluesun hotelu Kaj, vjerujte nam na riječ da će vas osvojiti njegov wellness, u kojem ćete regenerirati duh i tijelo i odmorni te puni energije ući u novi radni tjedan.

Intiman odmor u wellnessu Bluesun hotela Kaj

Wellness & spa centar uključuje hidromasažni bazen i whirlpool, saune, grijane keramičke ležajeve, tuš doživljaja i Vital room. U ponudi su razni spa tretmani i masaže, programi mršavljenja, dermaterapijski ritualni programi, specijaliteti kuće kao i tematski prilagođeni paketi.

Ono što nas se najviše dojmilo u wellnessu Bluesun hotela Kaj je maksimalno poštivanje epidemioloških mjera bez umanjivanja doživljaja samih wellness sadržaja, pri čemu se svaki gost osjeća ugodno i ima se priliku u potpunosti opustiti.

Wellness & spa centar uključuje hidromasažni bazen i whirlpool, saune, grijane keramičke ležajeve, tuš doživljaja i Vital room. U ponudi su razni spa tretmani i masaže, programi mršavljenja, dermaterapijski ritualni programi, specijaliteti kuće kao i tematski prilagođeni paketi, koji će se pobrinuti da iz Bluesun hotela Kaj iziđete kao nova osoba!

Rezervirajte vikend odmor u Bluesun hotelu Kaj već danas

Na službenoj stranici upoznajte se sa svim sadržajima i prednostima hotela Bluesun hotela Kaj i rezervirajte svoj savršeni vikend odmor!

Foto: Bluesun hotel Kaj

Učitati još
Zatvori