Čarobni kadrovi zbog kojih želimo na prvi let za London

Čarobni kadrovi zbog kojih želimo
na prvi let za London

Prijestolnica Velike Britanije i jedan od najvećih gradova na svijetu, London, jedan je od najutjecajnijih gradova, ne samo kao turističko već i kao političko, financijsko, kulturno i modno središte. Iako je ultrapopularna destinacija za domaće i strane posjetitelje, London nisu samo gužve i svima znana turistička odredišta; on vrvi preslatkim prizorima, od neodoljivih terasa kafića i šarmantnih, mirnijih uličica pa sve do cool uređenih izloga dućana.

Virtualna šetnja ulicama Londona

U užurbanoj svakodnevici ponekad je teško primijetiti sve detalje i skrivene kutke Londona, a upravo to pokazuje nam Maria s Instagram profila miacarolina_r, koja gotovo svakodnevno bilježi njegove čarobne trenutke. Njezine fotografije otkrit će vam neka must visit mjesta ili ćete uz njih, barem virtualno, prošetati ulicama Londona!

Ovaj Instagram profil donosi foto trenutke, stare i nove uspomene, a sve je obilježeno isključivo kamerom na iPhoneu. Tu nećete naći fotografije Big Bena, Londonskog mosta ili Buckinghamske palače, već jedan potpuno drugačiji pogled na grad. Dućani i slastičarnice, izlozi i dekoracije, starinski automobili, impresivna arhitektura, šarena ulazna vrata i prekrasno drveće, samo su neke od neodoljivih londonskih scena koje su nas osvojile.

Ponekad je zaista potrebno usporiti ritam i osvrnuti se oko sebe kako bi mogli vidjeti čaroliju malih stvari kojima smo okruženi.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori