Na Ugljanu se uskoro otvara resort koji će vas osvojiti svojim ljetnim šarmom
Na Ugljanu se uskoro otvara resort koji će vas osvojiti svojim ljetnim šarmom

Na Ugljanu se uskoro otvara resort koji će vas
osvojiti svojim ljetnim šarmom

Luksuzni LIOQA Resort s pet zvjezdica privatno je naselje sa zaštićenom ogradom i osiguranjem, gdje je vrhunski obučeno osoblje na usluzi u svakome trenutku. Naselje su projektirali arhitekti Carlos Lamas, Boris Bacalja i Jelena Banić. Španjolac Lamas potpisuje mnoge moderne vile smještene u svjetskim destinacijama – od Marbelle u Španjolskoj do obala Južne Amerike. Bacalja i Banić, pak, rade u tandemu u vlastitom arhitektonskom uredu i autori su mnogih impresivnih zdanja.

„LIOQA Resort podiže razinu života uz more, nudi opuštanje i priliku za ulaganje. Hrvatska je nautički raj u kojem raste potražnja za premium proizvodima i uslugama“, komentirao je Ludovit Cernak, ljubitelj nautike i partner u SHRE-u, Sitno Holding Real Estate.

SHRE je europska kompanija za kupoprodaju nekretnina, s gotovo dvadeset godina iskustva u Jugoistočnoj Europi u gradnji luksuznih nekretnina, a u Hrvatskoj su prisutni od 2015. Njihov najnoviji projekt je luksuzni LIOQA Resort s pet zvjezdica smješten na zapadnoj obali otoka Ugljana u zadarskom akvatoriju, a svaka od 21 moderne vile ima pristup moru i privatnoj marini.

Potpuno novi standard života

Naselje pruža potpunu privatnost, ima osiguranje 24/7 te vrhunski obučeno osoblje na usluzi u svakome trenutku, a kad usidrite brod u marini, sve će vas čekati spremno. LIOQA nudi potpuno novi standard života u kojem korisnici ne moraju misliti ni na što. Grade se četiri vrste vila, koje se razlikuju po broju spavaćih soba s veličinama parcela od 787 do 1782 četvornih metara.

Svaka je vila opremljena prema kategorizaciji za pet zvjezdica, a vlasnici mogu odabrati standardni paket ili ekskluzivni dizajn interijera Marisse Gallo. Opremljene su najmodernijim pametnim sustavima koji olakšavaju život i daju vlasniku punu kontrolu nad kućom čak i kad ne boravi u njoj. Dok vilu ne koristite, možete je iznajmiti i jednostavno doći do dodatne zarade.

Prema najavama iz Sitno Holdinga, projekt će biti gotov do kraja 2023. godine. Za sve ostale novosti pratite Instagram profil i službenu web stranicu Resorta.

Foto: LIOQA Resort

Učitati još
Zatvori