Instagram profil zbog kojeg smo se ponovno zaljubili u London

A Lady in London blog je i Instagram profil koji donose ono najbolje od ovog fantastičnog grada. Prekrasne fotografije poznatih mjesta, ali i neki skriveni dijelovi grada u sekundi nas odvedu u jednu od najzanimljivijih svjetskih metropola.

Za ovaj ultimativni vodič zaslužna je djevojka Julie Falconer rođena u San Franciscu, koja je nakon karijere u financijama odlučila živjeti od onog što najviše voli – putovanja. Do sada je obišla preko 100 zemalja, a svoj je dom pronašla u Londonu. Tamo je pokrenula lifestyle blog, a njene priče i fotografije prepoznali su i brojni ugledni mediji koji su joj posvetili svoje retke.

Osim iskustva i preporuka za putovanja, Julie je također i govornica na raznim eventima vezanim za putovanja i freelancing način rada. Njen blog je odlično mjesto ako želite isplanirati putovanje, a ne znate otkuda biste krenuli.

Savršene travel fotografije

Što se tiče Londona, ovo je također pravo mjesto da saznate za neke lokacije koje možda nisu toliko razvikane. Ako nemate ideje što donijeti nekome s putovanja, bez brige. Julie je doskočila i tom problemu te vam osigurava kompletan vodič najboljih stvari koje u Londonu možete kupiti.

Iako je, kako smo već naglasili, rođena i odrasla u Americi, neka vas to ne zavara. Julie se savršeno uklopilu u Londonsku street scenu i ima cijeli grad i njegovu okolicu na dlanu.

Njenim Instagram profilom dominiraju fotografije predivnih, šarenih fasada i parkova po kojima je London poznat. Tu su i neke dobro poznate turištičke lokacije fotografirane iz nekih drugačijih kuteva, što daje kompletno novi dojam gradu. Neka vam njene fotografije zato budu Inspiracija i za najbolje travel fotke.

Stoga, kada se idući puta odlučite na putovanje u prijestolnicu Velike Britanije, neka vam A Lady in London blog otkrije neka skrivenija mjesta koja će biti gušt posjetiti i fotografirati.

Foto: Instagram

1