Pronašli smo komadić zimskog raja u ovoj cosy kolibi u Gorskom kotaru

Pronašli smo komadić zimskog raja u ovoj
cosy kolibi u Gorskom kotaru

Našli smo jednu idiličnu lokaciju u Gorskom kotaru za odmoriti od svakodnevice u bilo koje doba godine. Dok ljeti pruža ugodnu svježinu, zimi se Gorski kotar pretvara u pravu snježnu čaroliju, a predivne drvene kolibe koje su se tamo smjestile čine idealan smještaj za odmor iz snova. Jedna takva kućica u koju smo se zaljubili na prvi pogled jest koliba nazvana Šume pjevaju.

Komadić raja u Gorskom kotaru

Smještena u Mrkoplju, u srcu Gorskog kotara, koliba Šume pjevaju izgleda baš onako kako zamišljamo cozy kolibu usred šume. Dovoljno je samo pregledati fotografije njenog interijera i eksterijera i odmah ćete se poželjeti tamo teleportirati.

Oko kućice nema nigdje nikoga pa možete uživati u potpunom miru, tišini i privatnosti. Na raspolaganju imate jednu spavaću sobu, kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom. Kuća sadrži i kuhinju opremljenu hladnjakom, pećnicom i pločom za kuhanje. Zahvaljujući divnoj staklenoj stijeni u spavaćoj sobi na katu, budit ćete se s pogledom na šumu, što je posebno očaravajuće.

Mjesto gdje ćete se povezati s prirodom

Valja naglasiti kako se radi o robinzonskom smještaju, što je idealno za svakoga tko se želi potpuno isključiti od svakodnevnog života, tehnologije, buke i gužve. Voda dolazi iz cisterne koja se nalazi u Mrkoplju, a grijanje vode u kotlu za tuširanje bit će poseban doživljaj. Televizora nema, samo struja od 12 V, a ponekad ćete ostati i bez signala na mobitelu.

Koliba je uređena s puno detalja koje ju čine jedinstvenom, a na raspolaganju imate i vrt s roštiljem. Dovoljno je pogledati fotografije i pročitati recenzije zadovoljnih gostiju i odmah ćete krenuti planirati putovanje! U nastavku zavirite u ovaj komadić raja na zemlji, a sve dodatne informacije pronađite ovdje.

Foto: Facebook (Šume pjevaju)

Učitati još
Zatvori