Korčula Hill Beach Club – odlično mjesto za ljetni zen

Korčula Hill Beach Club –
odlično mjesto za ljetni zen

Jedan od najatraktivnijih otoka na Jadranskoj obali zasigurno je Korčula. Osim što je specifična po Moreški, viteškom plesu s mačevima, lijepim plažama, elegantnim palačama, kamenim ulicama i nezaboravnom zalasku sunca, ona je sve zanimljivija zbog odličnih mjesta za zabavu i opuštanje. Jedno takvo mjesto je Korčula Hill Beach Club,smješteno na plaži poznatijoj kao Žrnovska Banja u Žrnovu.

Korčula Hill Beach Club je prava stress free zona

Gosti koji su posjetili ovo mjesto daju mu najviše moguće ocjene, a čak ga uspoređuju s mjestima na Baliju. Kako i ne bi kad je sve podređeno uživanju. Ovo je prava stress free zona jednako naklonjena razigranoj djeci i romantičnim parovima koji samo žele uživati u ljepoti ambijenta i osvježavajućim pićima.

Tropski raj na Korčuli

Korčula Hill Beach Club je idealno mjesto za zen. Tu možete uživati u suncu i moru na mjestu uokvirenom baldahinima i mediteranskim raslinjem. Uz čašu omiljenog piće možete prošetati po plićaku ili se sjuriti u more  u čamcu. Ovdje je potpuno prirodno zajahati valove sa širokim osmijehom na licu.

Ležaljke sa suncobranima od prirodnih materijala učinit će da se osjećate kao da ležite usred tropskog raja. Barske stolice ispod bambusovog lišća i miris mora, prava je kulisa za savršen odmor.

Nije važno koji ste tip hedonista, tip za šarene koktele, domaća, kvalitetna vina ili kavu, sve to možete birati u Korčula Hill Beach Baru uz lijeno upijanje sunca. A kažu da i gin ovdje ima puno bolji okus. Svaka fotografija s ovog mjesta je poput razglednice pa bi bilo stvarno šteta ne napraviti i jednu vlastitu.

Učitati još
Zatvori