Magična ‘getaway’ koliba na Plitvicama

Magična ‘getaway’
koliba na Plitvicama

BEAR'S LOG 6

U blizini prekrasnog nacionalnog parka Plitvičkih jezera smještena je šarmantna koliba koja je savršena oaza za sve one koji žele pobjeći od stresa, vreve i užurbanog načina života. Plitvička jezera svojom ljepotom svaki put iznova zadivljuju i to u svakom godišnjem dobu, a mogućnost da pobjegnete upravo u to okružje možda je ono što vam upravo treba. Pokraj takve prirodne ljepote napravljena je kuća BeaR’s LOG u kojoj je izražena ljepota hrasta u cijeloj svojoj veličini – naime, kuća je sagrađena od 77 stogodišnjih hrastova kitnjaka.

BeaR’s LOG – čarobno mjesto na Plitvicama

Gradnja je započela pomnim odabiranjem hrastovih trupaca u šumama Slavonije. Nakon završenog odabira, slijedili su mjeseci ručnog rada kako bi se svaki trupac smjestio jedan na drugoga. Kada je konstrukcija bila završena, cijela kuća je rastavljena i svaki trupac posebno označen. Nakon toga trupci su prevezeni na sadašnju lokaciju gdje su ponovno složeni u obliku današnjeg izgleda kuće. Detalji unutar kuće su također izrađeni ručnim radom što ih čini unikatnima – kreveti, noćni ormarići, stepenice itd. Konačan rezultat rada i truda je omogućen boravak u ugodnoj i toploj atmosferi kakvu može pružiti samo drvena kuća.

BEAR'S LOG 1

Iako zamišljena za osobne potrebe, vlasnici su smatrali da bi bilo lijepo pružiti i drugim ljudima mogućnost doživljaja jedinstvenog boravka u drvenoj kući. Ovdje možete predahnuti od svakodnevnih obaveza i biti u potpunom miru sa sobom i prirodom oko sebe, što je i bila njihova motivacija za izgradnjom ovog mjesta iz snova.

Za više informacija o lokaciji te mogućnostima i dostupnosti smještaja posjetite bearslog.com.

BEAR'S LOG 7

BEAR'S LOG 16

BEAR'S LOG 15

BEAR'S LOG 14

BEAR'S LOG 13

BEAR'S LOG 12

BEAR'S LOG 8

BEAR'S LOG 11

BEAR'S LOG 10

BEAR'S LOG 9

BEAR'S LOG 4

BEAR'S LOG 3

BEAR'S LOG 2

DCIM100MEDIADJI_0111.JPG

Foto: Bear’S LOG

Učitati još
Zatvori