Zavirite u novouređeni kamp s bazenima kod Rovinja

Zavirite u novouređeni kamp s
bazenima kod Rovinja

Prve proljetne zrake sunca potakle su nas na maštanje o toplim danima i odmorima na našoj obali. Isto tako, ukazale su nam na to da se vrijeme za organizaciju proljetnih i ljetnih odmora već opasno približilo. Kako biste na vrijeme razmotrili sve opcije; odlučili gdje ove godine otići i kakav tip odmora iskusiti, donosimo vam jedan prekrasno uređen kamp u Istri koji će se zasigurno naći na listi potencijalnih odredišta. Smješten je u prirodi, među krošnjama u blizini mora, na prekrasnoj lokaciji.

Kamp Porton Nature Hideouts

Kamp Porton Nature Hideout kod Rovinja u 2022. godini dobio je potpuni makeover. Nekadašnji Kamp Porton Biondi sada se zove Porton Nature Hideouts, a ponuda je obogaćena novim parcelama i održivim smještajnim jedinicama. Uz parcele za šatore i kampere u ovom istarskom kampu zvijezde godine bit će funkcionalne i moderno dizajnirane mobilne kućice. Napravljene su od održivih materijala, eco su i pet friendly. Najbolji dio – imaju prostrane, natkrivene terase s privatnim bazenima.

Porton & Porton Pool

Porton & Porton Pool kućice smještene su u zelenilu, a gosti Porton Pool kućice na raspolaganju imaju privatan bazen. Kućice su velike 32 m2 a terase 24 m2 , prilagođene su za 4+1 osoba, imaju dvije kupaonice, otvoreni dnevni boravak s kaučem na razvlačenje i blagovaonom. Kuhinja je bogato opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, mikrovalnom, tosterom, perilicom posuđa i aparatom za kavu. Imaju klimu, wifi, sef i satelitski tv, a kućni ljubimci su dobrodošli.

Couple Holiday Home Pool

Couple Holiday Home Pool manje su kućice namijenje za dvoje ljudi. Smještene su u zelenilu kampa i na raspolaganju imaju privatan bazen. Kućice su velike 32 m2 a površina terase je 25 m2. Imaju spavaću sobu s bračnim krevetom, kaučem i kupaonicom. Kuhinja je bogato opremljena pločom za kuhanje, frižiderom, mikrovalnom, tosterom, perilicom posuđa i aparatom za kavu. Natkrivena terasa ispred kućice opremljena je ležaljkama, stolom i stolicama. Imaju klimu, wifi, sef i satelitsku televiziju.

Family Holiday Home Pool

Family Holiday Home Pool kućice najveće su i najbogatije opremljene. Kao i sve ostale, smještene su u zelenilu kampa i imaju privatni bazen. Kućice su velike 63 m2 a površina terase je 30 m2. Imaju spavaću sobu s bračnim krevetom te spavaću sobu dva odvojena kreveta. Uz bogato opremljenu kupaonicu tu je i otvoreni dnevni boravak s kaučem na razvlačenje te blagovaonom. Kuhinja ima ploču za kuhanje, frižider, mikrovalnu, toster, perilicu posuđa i aparat za kavu. Natkrivena terasa opremljena je ležaljkama, stolom i stolcima. Uz klimu, wifi, satelitsku televiziju i sef, tu su dozvoljeni kućni ljubimci, a uz sve kućice dolaze ručnici i posteljina.

Foto: Kamp Porton Nature Hideouts

Učitati još
Zatvori