Ovaj kamp s pet zvjezdica oaza je za odmor o kakvom sanjamo

Ovaj kamp s pet zvjezdica oaza je za
odmor o kakvom sanjamo

Kamp Plitvice smješten je u neposrednoj blizini slapova Plitvičkih jezera, okružen netaknutim zelenim prostranstvima. Ovaj kamp s pet zvjezdica prostire se na 16.000 m² zelenila, a idealno je odredište za getaway bilo kakve vrste; kao bijeg od gradskih gužvi i potpunu rekuperaciju u prirodi ali i kao bajkovita destinacija za zimski odmor za cijelu obitelj. Savršeno je arhitektonski uklopljen u prirodu, bez da narušava mir i sklad divljine, a zahvaljujući uređenju omogućen je maksimalan komfor. Boravak u moderno uređenim mobilnim kućicama ili na opremljenim parcelama za kampiranje obogatila je i izvrsna gastronomska ponuda domaćih specijaliteta, ali i bazeni, sportska i dječja igrališta te velika ponuda aktivnosti na otvorenom, koja boravak ovdje čini nezaboravnim.

Zimska idila u kampu Plitvice

Kamperski resort u blizini nacionalnog parka zimi je posebno čaroban. Šetnja uz snijegom pokrivene šume, uz brze slapove i jezera okovana ledom zaista je jedinstven doživljaj. Ako Plitvice posjetite zimi, dio čarolije zadržat ćete za sebe, jer ga ne morate dijeliti s brojnim turistima, a u kampu također organiziraju zanimljive zimske izlete i aktivnosti. Tako ćete osim sanjkanja i uobičajenih snježnih radinosti moći uživati u impresivnim hiking rutama ili posjetu Baraćevim špiljama, gdje ćete od ožujka uz stručno vodstvo upoznati tajne krškog podzemlja.

Smještaj u kampu Plitvice

Mobilne kućice čine najluksuzniji dio ponude smještaja; Premium Family kućice i Deluxe Family kućice nude smještaj za maksimalno 6 osoba te imaju dvije kupaonice s tušem, bogato opremljenu kuhinju i terasu, TV i besplatan WiFi. Sve što je potrebno za ugodan i luksuzan boravak, a istovremeno uz nezamjenjiv, izravan doticaj s prirodom.

Kamp ima osam mjesta za kamp šatore te trideset parcela za kampiranje, što ga čini savršenim za apsolutno sve prigode i tipove posjeta; od romantičnih putovanja za parove do obiteljskih putovanja, od mirnog prostora za remote work pa sve do čarobne oaze za odmor i druženje s prijateljicama.

Parcele na površini od 100 do 170 m² nude priključke za struju i vodu, besplatan WiFi, sanitarni čvor te pristup fitness zoni i bazenima, a u jednakim uvjetima mogu se koristiti i kamp mjesta za manje i veće šatore.

Raznovrsni sadržaji i aktivnosti

Ponuda u kampu zadovoljava i najzahtjevnijim kriterijima svjetskih putnika i avanturista. Uz izvrstan restoran tu su i vanjski bazeni za djecu i odrasle, pool bar, roštilj zona i amfiteatar te kongresna dvorana.

Restoran Plitvice u ugodnom ambijentu nudi izvrsnu ponudu domaćih specijaliteta kao što su lički sirevi, domaće tjestenine i vrsna mesna jela. Nakon vremena provedenog u prirodi, na svježem zraku, svakome je potrebna zdrava domaća hrana koja puni energijom, a uz autohtona jela i slastice, tu su i probrana vina.

Zaljubljenici u sport mogu se zabaviti na košarkaškom i odbojkaškom terenu, nogometnom i badminton igralištu te na crossfit zoni. U sklopu kompleksa tu je i bogato opremljeno dječje igralište te igraonica sa zabavnim sadržajima koji omogućuju bezbrižnu igru s vašim mališanima, a radnu atmosferu omogućava i velika kongresna dvorana s 45 mjesta, što kamp čini savršenom remote work destinacijom.

Kućni ljubimci su dobrodošli uz nadoplatu, a u sklopu kampa se nalazi i praonica za ljubimce na otvorenom, koja nakon cijelog dana u prirodi dobro dođe svim šapicama i vlasnicima.

Ponuda aktivnosti na otvorenom

Izbor aktivnosti na otvorenom na Plitvicama je zaista velik. Svatko će pronaći nešto za sebe, a neke od najzabavnijih aktivnosti su paragliding iznad Plitvica, kajaking na Gacki, quad vožnja ili jahanje po Plitvički dolinama, zipline u Adrenalinskom parku Plitvice, vožnja kočijom ili pak plovidba žitnom lađom.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori