Mjesto za opuštanje nadomak Plitvičkih jezera idealno za bijeg od vrućina

Mjesto za opuštanje nadomak Plitvičkih
jezera idealno za bijeg od vrućina

Svojom iznimnom prirodnom ljepotom, Nacionalni park Plitvička jezera oduvijek je privlačio zaljubljenike u prirodu. Ovog srpnja, uz posjet Nacionalnom parku i doživljaj smaragdnih 16 jezera i bezbroj slapova, isprobajte “forest bathing” ili šumske kupke koje su se pokazale kao snažan protuotrov za pritisak i stres kojem smo svakodnevno izloženi.

Šumska kupka uključuje obilazak šuma Nacionalnog parka Plitvička jezera sa certificiranim vodičem. Uz doživljaj šuma i jezera, u Nacionalnom parku su pripremili i jutarnje i večernje joge unutar kojih ćete imati priliku opustiti se i vježbati u prirodi.

Kamp Korana – idilično mjesto netaknute prirode

Udaljen 6 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera, smjestio se kamp Korana – idilično mjesto netaknute prirode, stvoreno za odmor uz besprijekoran mir, daleko od gradske gužve i buke.

Unutar kampa nalazi se 47 malenih bungalova za sve one pustolovnog duha, koji uživaju u neposrednom kontaktu s prirodom. Probudite se u drvenoj kućici, zakoračite u ljetno zelenilo kampa Korana i uživajte u aktivnostima koje su ondje pripremili.

Ljetni wellbeing nadomak Plitvica

Ovog ljeta prepustite se zagrljaju prirode i obnovite duh i tijelo od naporne svakodnevice u jedinstvenim wellbeing tretmanima u zelenoj oazi kampa Korana. Odvojite se od vanjskog svijeta šumskim kupkama u ljekovitom šumskom okruženju i doživite harmoničan spoj čovjeka i prirode u joga tretmanima na otvorenom.

U ovom aranžmanu, joga učitelji će vam pomoći pronaći svoj unutarnji mir, dok ćete uz vodiča za šumske kupke biti u prilici uključiti sva svoja osjetila u doživljaj šume i regenerirati se na zaista jedinstven način. U kombinaciji s ostalim sadržajima kampa Korana, ovaj aranžman će zasigurno pomoći približiti vas stanju dubokog odmora u umirujućoj zelenoj idili.

Aranžman uključuje 1, 2 ili 3 noćenja u bungalovima kampa Korana s doručkom ili polupansionom, ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera te jedan zen dan s jutarnjom i večernjom jogom te šumskom kupkom (forest bathing).

Ukoliko se odlučite za opciju noćenja s doručkom, osiguran je i popust od 15% na ručak ili večeru u restoranu kampa Korana. Tijekom boravka u kampu, u bungalovima s novouređenim zajedničkim sanitarnim čvorom, na raspolaganju su vam restoran s vanjskom terasom, trgovina, prostor za grill i besplatan prijevoz do Parka i natrag.

Foto: Lucija i Rade Jug

Doživite jedinstven ljetni odmor i dopustite da priroda ostavi svoj trag u vama! Rezervacije možete ostvariti putem linka.

Foto: NP Plitvička jezera, Lucija i Rade Jug

Učitati još
Zatvori