Ovo Valentinovo provesti možete u Julijinoj kući u Veroni

Ovo Valentinovo provesti možete u
Julijinoj kući u Veroni

Svi koji su posjetili Veronu, sigurno su ondje posjetili i jednu od najvećih turističkih atrakcija, a to je Julijina kuća.

Kuća datira iz 13. stoljeća i prema legendi pripadala je Juliji iz slavnog Shakespearova djela Romeo i Julija. Službeno ime joj je Casa di Giulietta, a njen najpoznatiji dio svakako je balkon na kojem je Romeo, navodno, prvi puta izjavio ljubav Juliji.

Kako se bliži Valentinovo, Airbnb je svojim korisnicima i onima koji će to tek postati priredio jedno zanimljivo iskustvo. Naime, dvoje ljudi imat će priliku prenoćiti upravo u Julijinoj kući, i to u noći Valentinova, a osim što će ih dočekati batler, uživat će u večeri obasjanoj svijećama, za čiji će menu zadužen biti nagrađivani chef Giancarlo Perbellini. Kulminacija večeri bit će upravo noćenje u Julijinoj sobi.

Kako do ove prilike? Svi zainteresirani imaju zadatak napisati pismo Juliji i istaknuti u njemu svoju ljubavnu priču te zašto bi baš oni (i njihovi partneri) bili savršeni gosti u njenoj kući. Prijaviti se možete ovdje, a sretni dobitnici bit će proglašeni 3. veljače.

Foto: Pixabay, Unsplash

Učitati još
Zatvori