Jednorog otok na napuhavanje preplavio Instagram

Jednorog otok na napuhavanje
preplavio Instagram

A post shared by Kim Mendoza (@kimlmendoza) on

Čini se kako je Instagram zajednica dobila novo trending mjesto koje sada svi žele posjetiti. Radi se o tematskom “otoku” na napuhavanje smještenom na Filipinima u kojem glavnu riječ vode jednorozi i pastelne boje.

Inflatable Island

Mislili smo da su jednorozi napustili sferu društvenih mreža, no čini se kako ovaj motiv i dalje ima veliku snagu privući mase. Inflatable Island smjestio se u zaljevu, nešto više od 100 kilometara udaljenom od glavnog grada Manille te spaja zabavu na moru i kopnu. Kopnena strana uključuje vreće za izležavanje na plaži s pripadajućim suncobranima, pa čak i platno za projekciju filmova, a morska zabava je neograničena na madracima na napuhavanje u raznim oblicima. Jednorog luftić u sasvim jednoj drugoj dimenziji.

A post shared by Camille Monta (@milmonta) on

Budući da trenutno aktivno traje sezona putovanja u Aziju, ne iznenađuje količina fotografija koja se odjednom proširila najpopularnijom društvenom mrežom, Instagramom. Poput ružičaste plaže, one s plamencima ili poznate Pig Beach na Bahamima i Inflatable Island je sa svojom plažom postao hit u stvarnom i virtualnom svijetu te ovog ljeta mnogima stanica koju će sigurno obići.

A post shared by Daryll (@daryllcs) on

Učitati još
Zatvori