Jedinstveni dvorac na Šolti bio je domaćin najljepšeg ljetnog događanja
Jedinstveni dvorac na Šolti bio je domaćin najljepšeg ljetnog događanja

Jedinstveni dvorac na Šolti bio je domaćin
najljepšeg ljetnog događanja

U magično uređenom ambijentu luksuznog dvorca i marine MARTINIS MARCHI na Šolti održan je njihov tradicionalni tematski ljetni party, ove godine obojen čarolijom ‘La Dolce Vita’. Jedinstveni koncept u koji svake godine tim Martinis Marchi spaja užitak i diskretan luksuz kroz vrhunsku tematsku zabavu, gastronomiju, umjetnost i modu, pruža nezaboravan osjećaj svima koji su uspjeli biti dio spektakla u ovoj prekrasnoj oazi na Jadranu.

Martinis Marchi
Martinis Marchi

Okupljeni gosti, vlasnici skupocjenih Sunseeker jahti, gosti poznatog baštinskog hotela- dvorca, koji u diskreciji ugošćuje brojna svjetska imena iz poslovnog, sportskog i zabavnog svijeta, ali i stanovnici i gosti cijelog otoka Šolte, uz izuzetan interes, i ove godine su potpuno ispunili Martinis Marchi marinu tijekom proteklog vikenda i održavanja nove tematske ljetne zabave u Maslinici.

MARTINIS MARCHI
Martinis Marchi
DIREKTOR MARTINIS MARCHI POSJEDA IVAN KURET SA SUPRUGOM IVANOM

Vruće sunčane dane gosti su sa oduševljenjem kratili adrenalinskim aktivnostima uz atraktivne morske “igračke” tvrtke FLITE, a oni koji su bili željni istraživanja ljepota otoka uživali su u panoramskim bešumnim vožnjama u luksuznim limuzinama partnera Jolly-Autoline, Maybachu GLS ili novoj električnoj limuzini MERCEDESU EQS. Popodneva su bila rezervirana za umjetničke izložbe i slikarske radionice ili jednostavno lijeno uživanje u morskim radostima u čistom tirkiznom moru uz Italicus koktele ili čašicu poznatog Mumm šampanjca.

MARTINIS MARCHI
MARTINIS MARCHI

Uz, kažu, najljepši zalazak sunca na Jadranu, usljedilo je službeno otvorenje i zahvala prokurista Martinis Marchi imanja, g. Ivana Kureta svom vrijednom timu na pripremi ovako zahtjevnog događanja i to; Mariji Gamulin – organizatorici događanja i marketinga, Frani Cecić Acosti – voditelju marine, Toniju Milošu – voditelju restorana te Tihani Mravak Sivić – voditeljici baštinskog hotela. Zahvala se nastavila i svim partnerima događanja, te najviše vjernim gostima, koji se svake godine vraćaju na ovo svima posebno mjesto!

„Iako je ovo velika 11a godina zaredom, bilježimo veliki broj naših dragih uzvanika koji nisu propustili ni jedan prvi vikend u kolovozu uživati upravo ovdje sa nama, što nas dodatno veseli i motivira!“, zaključio je ponosno Ivan Kuret.

MARTINIS MARCHI
Marija Gamulin, Ivan Kuret I Ivo Perkušić
Marija Gamulin, Ivan Kuret, Ivo Perkušić
Marina Martinis Marchi team i Frane Cecić Acosta
Martinis Marchi
Martinis Marchi
Martinis Marchi
Martinis Marchi

Nizali su se plesno – akrobatski performansi i glazbene točke obojene nostalgičnim melodijama Italije davnih 60-ih godina prošlog stoljeća, a posebno izrežirane upravo za ovo događanje, kao i Vespe koje su simbol tog vremena, a koje su postale omiljen dodatak na fotografijama uzvanika.

Tijekom večere, posjetitelji su uživali i u modnom predstavljanju IKONA kolekcije koja je nastala kao rezultat suradnje dizajnerice Kristine Burje – KRIE dizajn, stilistice Ive Gradišer i voditeljice Marijane Batinić. Tri kreativne snage stvorile su kolekciju koja je bezvremenska i inspirativna, baš kao i posjed Martinis Marchi, gdje je nedavno i snimana nova IKONA kampanja. Kolekcija, predstavljena kroz žive lutke u bajkovitoj kulisi i uređenju vrtova dvorca, bila je prava modna čarolija koja je oduševila goste koji vole uživati u diskreciji i odmoru kakav se rijetko može naći, uz izuzetne, a još uvijek skrivene ljepote naše obale, jedinstvenih lokacija i vrhunske gastronomske ponude.

Martinis Marchi

Zabava pod zvijezdama se nastavila u raskošnim vrtovima dvorca na predivno uređenom travnjaku koji je podsjećao na najotmjenije i glamurozne zabave u prijestolnici mode, umjetnosti i zabave – Italiji. Uživanje u delicijama upotpunilo je sljubljivanje uz vrhunska vina Litterarii vinarije kao i nezaobilazna voda Jana. Uz luksuzni buffet,  probrano društvo uživalo je u poznatim melodijama glazbe 60-ih godina kroz koju je The Swingers bend vještom interpretacijom probudio nostalgiju za tim lijepim vremenima. Za malo moderniji zvuk pobrinuo se poseban gost iznenađenja, njemačka pjevačka zvijezda Marc Terenzi.

Martinis Marchi

Foto: Martinis Marchi

Učitati još
Zatvori