Zavirite u dvije hrvatske kuće za odmor koje su proglašene najboljima u Europi

Zavirite u dvije hrvatske kuće za odmor koje
su proglašene najboljima u Europi

Gran Vista Holiday Home

European Holiday Home Association je petu godinu zaredom organizirao izbor Best European Holiday Home. Nagrade su dodijeljene u Barceloni, a od ukupno 64 finalista iz 17 zemalja, dvije hrvatske kuće proglašene su najboljima u Europi. Kuća Gran Vista koja se nalazi u mjestu Dragoslavec u Međimurju odnijela je titulu najbolje obiteljske kuće za odmor, a Villa Palma na otoku Korčuli proglašena je najboljom kućom za wellness odmor.

Kuća za odmor Gran Vista, Međimurje

Vikendica Gran Vista nalazi se u Dragoslavcu, na jednom od najviših brežuljaka Međimurja. Sadrži tri spavaće sobe, dvije dnevne sobe, dvije kupaonice, vanjski bazen i bar. Može primiti šest do 10 gostiju koji ovdje mogu uživati kako unutra, tako i vani. Na raspolaganju imaju hidromasažnu kadu, saunu, vanjski infinity bazen s pogledom na pejzaž i prostrani uređeni vrt sa sunčalištem. Za djecu je napravljeno igralište s ljuljačkom, toboganom, penjalicom i pješčanikom, a gostima su na raspolaganju i bicikli. Pogled koji seže sve do susjednog Pohorja vidi se iz većine prostorija u kući, kao i s velike terase te bazena.

Villa Palma, Korčula

Za sve one koji traže luksuzni odmor s prekrasnim pogledom na more, Villa Palma je savršen izbor. Ova prekrasna vila na dva kata može primiti do osam gostiju i ima četiri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama. Unutra se još nalazi prostrani dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica. Terase s pogledom na Jadran idealno su mjesto za sunčanje, opuštanje i ispijanje kave, a gosti na raspolaganju imaju i bazen, hidromasažnu kadu i saunu.

Foto: Booking.com

Učitati još
Zatvori