Hoteli iz cijelog svijeta koje Instagram jednostavno obožava

Hoteli iz cijelog svijeta koje
Instagram jednostavno obožava

Moderna tehnologija, suvremene aplikacije, novi val u svijetu medija, odnosno društvene mreže koje iz sekunde u sekundu plasiraju informacije na svjetsko tržište nameću nove trendove koje je važno slijediti. Naravno, ukoliko želite biti viđeni i informirani. Pogotovo je takav pristup u fokusu kada je riječ o turizmu. Pretraživanje najatraktivnijih i najzanimljivijih lokacija, smještaja i sadržaja koje se nude za putoljupce iz cijelog svijeta mnogo je jednostavnije uz društvene mreže i multimediju.

Fotografije koje osvajaju ljude diljem svijeta

Valja uzeti u obzir da su ljudi vizualna bića pa puno lakše percipiraju informacije kroz sliku, odnosno fotografije, video ili virtualne šetnje koje su posebno atraktivan trend na internetu. A istraživanja pokazuju da slike na najefektniji način uspijevaju probuditi emocije i izazvati reakciju kod ljudi.  Stoga je njihova nadopuna zanimljivim sloganom ili chapterom na Instagramu dobitna kombinacija.

Multimedija kroz svoje audio-vizualne poruke pretvara lokacije predstavljene na digitalnim platformama u želju i potrebu promatrača. Oni lako i brzo dobiju dojam o prikazanom mjestu, stoga je važno da taj dojam bude savršen. Društvene mreže podržavaju mjesta koja su spoj estetike, arhitekture koja zadivljuje, a u isto vrijeme pretvara ambijent u neodoljivo cozy iskustvo, gastro carstva sa šarenim spojevima atraktivnih namirnica, spa oaze mira usred egzotičnog raslinja i sl. Takva mjesta izazivaju divljenje, nadahnuće i wow efekt. Sve to je u atraktivnu audio-vizualnu priču zaokružili su hoteli i resorti koji su u vrlo kratkom vremenu postali vladari društvenih mreža, a Instagram ih jednostavno obožava.

Rijeke turista iz cijelog svijeta dolaze na ta mjesta kako bi doživjeli svu ljepotu, udobnost i očaravajući ambijent te ih prenijeli na svojim Instagram profilima. Win win situacija za sve. Gosti su oduševljeni doživljajem, a hotelima atraktivnost sadržaja podijeljenog na internetu dovodi sve više i više posjetitelja. U nastavku donosimo neke čije su fotografije doista obišle cijeli svijet.

Riad Yasmine

Maroko

Ananatar Kihavah resort

Maldivi

Soneva Joni

Maldivi

A post shared by Soneva (@discoversoneva) on

Canaves Oia

Santorini

Hotel Plaza Athenee

Pariz

The Icehotel

Švedska

Barceló Málaga

Málaga 

Giraffe Manor

Kenija

A post shared by F O O Z A K (@foozak) on

Keemala

Tajland

A post shared by KEEMALA (@keemalaphuket) on

Marina Bay Sands

Singapur

Burj Al Arab

Dubai

A post shared by Jennifer Tuffen (@izkiz) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori