Hoteli u Istri otvaraju vrata nakon zimske stanke a imaju i posebne ponude

Hoteli u Istri otvaraju vrata nakon zimske
stanke a imaju i posebne ponude

Nakon duge, tople i uspješne sezone mnogi hoteli i restorani diljem obale zimi naprave malu stanku, prijeko potrebnu kako bi napunili baterije i razviju ideje za novu sezonu. U Istri se luksuzan smještaj traži gotovo kroz cijelu godinu, pa hoteli nakon kratke pauze već najavljuju skora otvorenja, a neki su već i otvorili svoja vrata. S obzirom na to da je Istra uvrštena na listu osam top svjetskih destinacija za putovanja u 2022., mogli bismo pretpostaviti da će nadolazeće sezone bit više posjetitelja nego ikad prije. Početak je godine, a čak i luksuzni hoteli trenutno nude razne promotivne i sezonske ponude, kao i one romantične za nadolazeće Valentinovo.

Roxanich Wine & Heritage Hotel

Motovunski Roxanich Wine & Heritage Hotel nakon male pauze ponovo je otvoren od petka 28. veljače. Moguće je iskusiti wine tastinge, vrhunski istarski gastro doživljaj te naravno, odsjesti u jednom od najljepših hrvatskih hotela.

Povodom otvorenja, u Roxanichu sve do 31. siječnja traju early bird akcije od 20% na smještaj, a ponuda vrijedi za rezervacije između 30. travnja i 16. listopada 2022. godine. Posebne ponude možete pogledati na njihovoj stranici.

San Rocco Hotel & Restoran

San Rocco Heritage Hotel & Gourmet Restaurant iz istarskog mjesta Brtonigla jedan od najpoznatijih istarskih hotela. Ovaj obiteljski hotel u vlasništvu je obitelji Fernetich, a kroz godine je iz obiteljskog imanja pretvoren u ekskluzivan turistički kompleks.

Iz San Rocca su najavili otvaranje za 10. veljače, a tim su povodom najavili i ponudu za Valentinovo, koja uključuje dva noćenja s doručkom, degustaciju maslinovih ulja i gourmet večeru, pristup sauni i mnoge druge pogodnosti. San Roccov gourmet restoran spada među najbolje restorane u regiji, poslužuju vrhunske lokalne istarske delicije. Detalje možete pronaći na web stranici hotela.

San Canzian

Na pola puta između Buja i Grožnjana smjestio se luksuzni San Canzian Village & Hotel. Do kraja mjeseca, točnije do 31. siječnja i ovaj hotel ima early bird promociju na rani booking. Po 10% nižim cijenama tako u 2022. možete boraviti u ovom hotelu od 5 zvijezdica te usput istinski doživjeti Istru na najbolji mogući način.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori