Ako vas još uvijek drži Barbiemania, pronašli smo hotel za vas
Ako vas još uvijek drži Barbiemania, pronašli smo hotel za vas

Ako vas još uvijek drži Barbiemania,
pronašli smo hotel za vas

Hotel za cool barbike, ali u stvarnom svijetu. Ovaj hotel na Ibizi doslovno izgleda kao 3D render, ali postoji. Budući da Barbiemania i dalje vlada (i vladat će dok se ne rasprodaju sve kolekcije koje su rađene u svrhu dodatnog marketinga filma), našli smo idealan Ibiza Barbieland. U pitanju je Paradiso Ibiza Art Hotel i izgleda kao scenografija glavne dance scene najgledanijeg filma godine.

Pink (Ibiza) Paradise

Ovaj hotel je fuzija pop art estetike i disco energije, a tonovi koji prevladavaju su pastelni. San Antonio Bay je lokacija, a na stranici je naglašeno da je adults only. Ova ružičasta oaza posjeduje vanjski bazen i mini Paradise Disco šank pored njega, kao i Andy’s food & drinks bar. Stoga što se hrane i pića tiče – they got you covered. Ako želite lazy day by the (pink) pool i da vas nitko ne uznemirava, to je jedna od opcija.

Jedan od najčešćih izbora influencera

Kako je Ibiza vrlo atraktivna ljetna destinacija, na ovom otoku ljeti u svakom momentu obitava i veliki broj influencera. Svi oni traže instagramične lokacije za svoj sadržaj, a Paradiso Ibiza Art hotel im upravo to pruža. Od dizajna soba, preko hodnika i outdoor estetike – svaki kutak ovog hotela garantira dobru fotografiju. Nerijetko se u ovom hotelu snimaju modni editorijali i glazbeni spotovi, ali uglavnom van sezone.

Ako tražite good content, s ovim hotelom na Ibizi nema greške.

Št0 je Zero Suite?

Ono po čemu je ovaj hotel poznat jest Zero Suite koncept koji predstavlja apartman sa staklenim zidovima čiji gosti automatski postaju dio svojevrsne umjetničke instalacije u stvarnom vremenu. Ovo je, također, potpuno inovativan pristup u ugostiteljstvu i rezerviran je samo za najhrabrije i one prirodno sklone egzibicionizmu.

*Članak je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori