Journal darivanje: Provedite Valentinovo za pamćenje u luksuznom splitskom hotelu Fermai

Journal darivanje: Provedite Valentinovo za pamćenje u luksuznom splitskom hotelu Fermai

Iznimna arhitektura, vrhunski dizajn s pažljivo biranim detaljima, moderno, toplo, mediteranskog štiha – tako bi se mogao opisati luksuzni Heritage Hotel FERMAI MGallery u središtu Splita, na nekoliko koraka od Dioklecijanove palače.

Stoljetna zgrada, jedna od rijetkih secesijskih u ovom gradu, remek je djelo arhitekta Petra Senjanovića, a sofisticirani, nepretenciozni, opuštajući interijer potpisuje poznati Studio Franić Šekoranja. Dašak secesijske elegancije, klasični i vintage namještaj u kombinaciji s modernim detaljima, protežu se kroz čitav hotel, 33 sobe i dva apartmana.

Heritage Hotel FERMAI MGallery je sjajan izbor za moderne putnike, ljubitelje vrhunskog dizajna, ambijentalne arhitekture, mediteranske atmosfere, istinske hedoniste, koji žele doživjeti lokalnu atmosferu u srcu grada.

Nema sumnje, novi, urbani hotel privući će i brojne Splićane koji će tu uživati u prvoj jutarnjoj kavi. Zastani, fermaj, rekli bi Dalmatinci, a neka mjesta su za to stvorena.

Zatražite dodatne informacije i posebne ponude za Valentinovo i buduće mladence na welcome@hotelfermai.com.

Journal x Hotel Fermai darivanje

Povodom Valentinova, danas vam darujemo 2 noćenja za 2 osobe u luksuznom splitskom hotelu Fermai. Ovu mogućnost možete koristiti za Valentinovo ili do kraja veljače 2022. godine.

Darujemo jednog sretnog dobitnika, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @hotelfermai Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do četvrtka, 10. veljače 2022. u 20 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika.

Update: Sretna dobitnica je @teja_1809 – čestitke!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori