Hobit hotel u Meksiku u kojem bismo rado proveli dane
Hobit hotel u Meksiku u kojem bismo rado proveli dane

Hobit hotel u Meksiku u kojem
bismo rado proveli dane

Ako ste u potrazi za novom destinacijom, a tragate za posebnom kulturom ili prirodom, Meksiko je lokacija koja nudi oboje. Putovanje ovom zemljom jedno je nevjerojatno iskustvo. Iako u Meksiku ima više mjesta koje morate posjetiti, izdvojili smo jednu čarobnu lokaciju u kojoj će uživati posebno ljubitelji Gospodara prstenova. Iako ste svi već sigurno čuli za Hobbiton na Novom Zelandu, mi smo pronašli Hobit hotel u Meksiku.

Meksički Hobbiton

Hotel Tapasoli nalazi se u Xilitli, San Luis Potosí, u središnjem Meksiku. Savršen je to hotel za ljubitelje prirode i avanture, kao i za one koji traže potpuni odmak od užurbane gradske vreve. Hotel ima jedinstvene kućice koje podsjećaju na one iz jednih od najpoznatijih franšiza – Gospodari prstenova i Hobit J.R.R. Tolkiena. Upravo zbog toga, ovo mjesto još nazivaju meksičkim Hobbitonom.

Ovo mjesto savršeno se uklapa u pejzaž grada Xilitla koji izgleda gotovo nadrealno. Osim toga, odmor ovdje zbilja će vam ostati u sjećanju. Uputite se na jedinstvenu avanturu, odmorite usred prirode i uživajte u ugodnom odmoru u neobičnom interijeru i čudnovatom eksterijeru koji će vas odvesti u svijet mašte. Hobit hotel jedinstveni je način na koji možete provesti odmor.

Zanimljivosti u blizini Xilitle

Xilitla je grad koji se ističe prirodom i posebno uređenim vrtovima. Osim što ćete uživati u hotelu i šetnji, u blizini hotela Tapasoli možete istražiti čaroban vrt Las Pozas ili jednostavno uživati u domaćoj gastro ponudi.

Foto: Instagram (@tapasoli,@anapaulasaenz)

Učitati još
Zatvori