Jedan od najljepših bazena na Jadranu iz kojeg ćete iskočiti ravno u more

Jedan od najljepših bazena na Jadranu iz
kojeg ćete iskočiti ravno u more

@laurenswells

Ovog ljeta počeli smo viđati neke zbilja sjajne bazene u Hrvatskoj, koji u nekim slučajevima čak mogu spremno konkurirati plažama i moru.

Jedan takav bazen primijetili smo na Instagramu, a smjestio se u prekrasnom Dubrovniku. Točnije u Grand Villi Argentina koja je dio grupacije Adriatic Luxury Hotels, a riječ je o povijesnom hotelu nadomak starogradske jezgre.

Svojom pozicijom u ekskluzivnom dijelu grada, okružena mediteranskim vrtovima koji se terasasto spuštaju prema moru, a na samo pet minuta hoda od povijesne jezgre, Grand Villa Argentina sa svojih 5 zvjezdica zauzima visoko mjesto u ponudi grada Dubrovnika.

@yaizamencia

Ovaj povijesni hotel, što se lako da razaznati iz njegove arhitekture tipične za rane dvadesete godine prošlog stoljeća, smješten na stijeni koja okomito siječe more, u potpunom okruženju stoljetnih borova i mediteranskog bilja zasađenog u njegovim bogatim vrtovima, nadomak znamenitostima Staroga grada, jedna je od najprestižnijih i najtraženijih adresa grada.

Danas je originalnoj dalmatinskoj vili pripojen i noviji kompleks, nešto modernija građevina, koji zajedno čine Grand Villu Argentinu s ukupno 131 sobom i apartmanom. Po ulasku u hotel impresionirat će vas pogled na plavo prostranstvo, otok Lokrum preko puta i fotogeničnu staru gradsku luku, dok vas okolni vrtovi koji mirišu na lavandu, ružmarin, dubrovačke divlje naranče, limun i bosiljak ne mogu ostaviti ravnodušnima, nego će dodatno potaknuti želju za kušanjem kulinarskih delicija pripremljenih u jednom od restorana.

Grand Villa Argentina tradicionalno ugošćuje mnoge poznate i priznate osobe iz zemlje i inozemstva, a zbog svoje pogodne lokacije i višenamjenskih, kvalitetnih konferencijskih sadržaja čest je domaćin raznolikim poslovnim skupovima. Plaža s vanjskim bazenom te vrtovi hotela najomiljenije su boravište naših gostiju i česta tema Instagram fotografija svjetskih blogera.

@wynnizx
@cokabroz
@blakescott
@anamihelic
@lucindapikkat
@laurenlcaron
@fonn.nowan
@mackenzielaurino

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori