Glamping na vodi: Slovenija nudi bajkovito iskustvo u zagrljaju prirode
Glamping na vodi: Slovenija nudi bajkovito iskustvo u zagrljaju prirode

Glamping na vodi: Slovenija nudi bajkovito
iskustvo u zagrljaju prirode

Smještena u selu Rožna kraj Nove Gorice, nalazi se zelena oaza u kojoj se skriva bajkovito glamping naselje na jezeru. Pikol Lake Village sastoji se od četiri drvene kućice. Odražavajući hommage prirodi, kućice se odlikuju odabranim prirodnim materijalima.

Uživajte u zagrljaju prirode

Zamislite samo da zaspite uz zvukove vode i probudite se uz kreket žaba i cvrkut ptica. Ovo je mjesto izvrsno za opuštanje, a mir i miris prirode ispunit će vas energijom. U ovom ćete se prirodnom okruženju zbližiti s prirodom. Odaberite smještaj koji najbolje odgovara vašim željama i stvorite nova iskustva te uživajte u skladu između vode i drveća.

Ukusna lokalna hrana

Želite li provesti jedan romantičan vikend, pobjegnite u ovu oazu u kojoj ćete osim u prirodi uživati i u prefinim gastro delicijama spravljenih od domaćih i lokalnih namirnica, ali i vrhunskim vinima koja su nastala u obiteljskim vinogradima Gašparin koja vodi ovo prekrasno mjesto. Ono što je važno istaknuti jest da ovaj glamping resort ima vlastiti restoran u okviru objekta. Međutim, doručak, hrana i piće mogu se dostaviti i u vašu sobu na zahtjev.

Šumska vila

Osim kućica podignutih iznad površine jezera s pogledom na prekrasnu prirodu i s vlastitom terasom, u naselju se nalazi i šumska vila koja je smještena uz sam rub bajkovitog jezera. Na terasi ove vile možete uživati u pogledu na cijelo selo. Ako poželite masažu, možete koristiti privatnu hidromasažnu kadu u kojoj ćete se moći opustiti navečer u romantičnoj atmosferi pod zvijezdama.

Učitati još
Zatvori