Jeste li znali za divan glamping kamp na Kornatima?

Što kažete na odmor u kamenom labirintu s osamdeset i devet otoka, otočića i hridi u moru? Kornati su najrazvedenija otočna skupina u Sredozemlju, a nazivaju ih još i kamenim biserjem Mediterana. Volite li pustolovinu i čari istraživanja, odmor iz snova doživjet ćete u raskošnom objektu: Glamping Fešta. Morsko plavetnilo i kontrastni kamen savršen su scenarij za relaksaciju, daleko od turistom punih gradova. Obitelj Mudronja već gotovo tri desetljeća razvija ugostiteljski posao na otoku Žutu, jednom od otoka Kornatskog arhipelaga.

Glamping Fešta na Otoku Žutu

Provesti godišnji odmor u šatoru za mnoge je nezamisliva ideja, no postaje sve popularniji način ljetovanja. Luksuzni šatori na Otoku Žutu imaju kapacitete za jednu, dvije ili tri osobe, a svaki ima pogled na more i dotjerani su do savršenstva. Bajkovita lokacija idealna je za nezaboravne trenutke jer osim uživanja u čistom moru, šetnji obalom otoka Glamping Fešta nudi još neke aktivnosti. Terasa s koje puca pogled na arhipelag, promijenit će perspektivu ispijanja jutarnje kave i gledanja najljepših zalazaka sunca. Kompleks je upotpunjen sanitarnim čvorom koji izgleda jednako luksuzno kao i sami šatori.

Osim sunčanja i kupanja…

Obitelj Mudronja ima vrlo jednostavnu politiku, a cilj je pružiti maksimalno zadovoljstvo svakom posjetitelju. Glamping Fešta osim smještaja nudi i raskošno gastronomsko iskustvo kroz domaće, morske specijalitete, a uz restoran nalazi se i lounge bar.

Sve što vam je potrebno za aktivan, a opet opuštajući odmor stoji vam na raspolaganju: oprema za fitnes, masaža, manikura, pedikura… Kada vam dosadi izležavanje na suncu i kupanje, uputite se na istraživanje. Organizirani izleti na Slano jezero, park prirode Telašćica, nacionalni park Kornati i Sali  mogući su uz prethodnu rezervaciju. Oni malo hrabriji možda će se okušati u jedrenju leutom na latinsko jedro.

Foto: Glamping Fešta

0