Fuente Beach Bar je pravo mjesto za ljetnu pustolovinu

Fuente Beach Bar je pravo mjesto
za ljetnu pustolovinu

Sve je ljepše uz more i sunce, ali neka mjesta ljetu daju posebnu dimenziju. Priče koje nastaju u Fuente Beach Baru, u istarskoj Funtani, prava su pustolovina s okusima, mirisima i bojama ljeta. U ambijentu u kojemu nema mjesta za napetost, gdje je svaki detalj osmišljen za uživanje, svaki posjetitelj će se odlično provesti. Bilo da ispijate koktele razigrano cupkajući nogom u ljetnim ritmovima, ili se lijeno opuštate u ležaljkama upijajući sunce, ljuljuškate na super zabavnim ljuljačkama ili grickate ukusne zalogaje iz gastro ponude Fuentea, bit ćete itekako zadovoljni.

Uživanje svih osjetila je u Fuente Beach Baru zajamčeno

Ovdje je posebna pažnja posvećena atraktivnom dizajnu i bojama koje se savršeno uklapaju u prirodno okruženje, pa smeđa, plava i bijela boja pretvaraju ovo mjesto u pravi kutak za sreću. A pića koja se ovdje poslužuju prefini su spojevi omiljenih okusa. Sve je u znaku ljeta  i odmora pa se gosti često vraćaju po dodatnu dozu Fuente ugođaja.

A kako i ne biste kada je ovo privlačno mjesto smješteno na jednoj od najljepših plaža na Jadranu, u istarskoj Funtani. Uz to, ovdje se navečer možete zabavljati na  beach partyjima gdje se svira dobra glazba i uživa u dobrom raspoloženju nasmijanih gostiju i ljubaznih domaćina. Nadaleko su poznata i istrijanska gurmanska umijeća pa je uživanje svih osjetila ovdje zajamčeno.

Zalazak sunca u Funtani

Zalazak sunca ovdje je poseban doživljaj. Cijela paleta boja i nijansi ružičaste, ljubičaste, narančaste i plave boje ovdje se pretvara u žive slike koje dodatno pojačavaju prepuštanje užitcima.

U blizini je mini kamp pa odmor možete još dodatno začiniti i pustolovinom u prirodi. Ovo idilično mjesto je okruženo vinogradima i maslinicima pa ćete uz cijelu ovu rapsodiju ljepote zasigurno doživjeti odmor o kakvom ste maštali usred gradske vreve.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori