Ovog ljeta svi putevi vode u Makarsku i hotel koji će vas osvojiti na prvu
Ovog ljeta svi putevi vode u Makarsku i hotel koji će vas osvojiti na prvu

Ovog ljeta svi putevi vode u Makarsku i hotel
koji će vas osvojiti na prvu

Ljeto je posljednjih dana uzelo maha u predivnoj Makarskoj! Temperature su sve više i najavljuju dolazak pravog ljetnog vremena. Znate kako to ide posljednjih godina – proljetne temperature samo nas zavaraju na nekoliko dana, prije nego što nas zaspe vrućina ljeta. Ali mi se ne žalimo! Mi jedva čekamo ljeto i sve što nam ono donosi – dugi topli dani, hladni kokteli, kupanje i sunčanje, odmor i zabava.

I dok se svi pripremaju za ljetnu sezonu, imamo jedan poseban savjet za vas – otkrijte tajnu najboljeg boravka u Makarskoj već sada! Riječ je o Dalmacija [PLACESHOTEL]u, koji je prošle godine otvorio svoja vrata i već osvojio srca mnogih putnika.

Zašto Makarska?

Osim što se nalazi na samo sat vremena od prelijepog Splita, Makarska je idealna destinacija za ljetovanje zbog svojih prekrasnih plaža, živahnog noćnog života i atraktivnog skywalka koji je postao nezaobilazna stanica svih posjetitelja. Ali sada, uz sve te čari, imate i jednu novu atrakciju koja je postala omiljeno odredište – Dalmacija [PLACESHOTEL]. Ovaj hotel već su prošle godine otkrile brojne hrvatske i regionalne zvijezde, kao i influenceri.

Kada zakoračite u Dalmacija [PLACESHOTEL], odmah ćete osjetiti drugačiju atmosferu. Ekipa iz hotela obučena u šarene majice poput turista spremna je da vam da najbolje savjete za provod i istraživanje pa čak i preporuke za koji koktel popiti uz bazen. Ovdje je sve opušteno i daleko od sterilnog uređenja. Svi ti uzorci, boje, slatki detalji i natpisi po zidovima stvaraju savršenu kulisu za vašu sljedeću fotku na Instagramu.

I sobe u Dalmacija [PLACESHOTEL]u  su prava poslastica. Ne samo da su moderno uređene, već imaju i izuzetno udobne krevete i balkone s pogledom na prekrasne dalmatinske otoke.

Vrhunska foodie ponuda i glazbeni program

Kada je riječ o hrani, imate nevjerojatnu fleksibilnost zahvaljujući [PLACESFLEXI] ponudi. Svakom gostu je omogućeno 25 € dnevnog kredita koji se može koristiti za hranu ili piće u hotelu. Ako se, recimo, odlučite otići na izlet, ne brinite, novac se prenosi na sljedeći dan, što znači da će biti još više koktela za vas.

Na prekrasnim bazenima svaki dan možete uživati uz cjelodnevni glazbeni program Sounds of [PLACES] i dobre vibre raznih Dj-eva i live glazbe.

Zato, krenite planirati, spakirajte svoje kupaće kostime, sunčane naočale i dobro raspoloženje. Makarska i Dalmacija [PLACESHOTEL] čekaju da vam pruže nezaboravno ljeto, ali i rano ljeto ispunjeno suncem, zabavom i opuštanjem. Uživajte u čarima obale, istražujte prekrasne plaže i okuse dalmatinske kuhinje. Sve što trebate učiniti je rezervirati svoj boravak i pripremiti se za najbolje ljeto koje ćete ikad doživjeti!

Foto: Valamar

Učitati još
Zatvori