Hotel na nekoliko koraka od plaže koji nas je osvojio na prvu
Hotel na nekoliko koraka od plaže koji nas je osvojio na prvu

Hotel na nekoliko koraka od plaže
koji nas je osvojio na prvu

Da je Makarska idealna destinacija za ljetovanje zbog svojih plaža, noćnog života i atraktivnog skywalka, koji je postao nezaobilazna stanica svake osobe koje se ovdje nađe, znamo odavno. No i nova atrakcija u obliku DALMACIJA [PLACESHOTELA] postala je omiljeno odredište, što su pokazali i brojne hrvatske te regionalne zvijezde i influenceri.

Čim uđete u hotel, odmah ćete zamijetiti promjenu atmosfere. Ekipa koja tamo radi obučena je poput turista u šarene majice, imaju sve najbolje savjete za provod, istraživanje – i koji koktel popiti uz bazen. Sve je opušteno, hotel je daleko od sterilnog uređenja – uzorci, boje, slatki detalji i natpisi po zidovima idealna su kulisa za sljedeću fotku na Instagramu.

Isto vrijedi i za sobe, koje se osim dizajnom mogu pohvaliti i ekstra udobnim krevetima te balkonima s pogledom na prekrasne dalmatinske otoke.

Dalmacija Places Hotel
Dalmacija Places Hotel
Dalmacija Places Hotel

Vrhunska gastronomska ponuda i glazbeni program

Na bazenima svaki dan vrhunski domaći, regionalni i strani DJ-evi, čiju glazbu prate milijuni obožavatelja, puštaju muziku – donosi ih Sounds of [PLACES] glazbeni program – samo za goste hotela.

Dalmacija Places Hotel
Dalmacija Places Hotel

Mislite da smo zaboravili na onaj najbitniji dio? HRANA! Nismo… J U ovom hotelu na to zaista ne trebate misliti jer hrane ima koliko hoćete i u svakom trenutku. Ono što je još bolje jest [PLACESFLEXI] ponuda, koja svakom omogućuje po 25 € dnevnog kredita, koji se zatim može trošiti na hranu ili u nekom od odličnih barova u hotelu. Ako odlučite danas na izlet, novci se prebacuju na drugi dan – što znači više koktela.

Dalmacija Places Hotel

#LjetoUPlacesu čeka na vas

Nije čudno da je ovaj hotel, iako je novi, ovog ljeta već pronašao mjesto u srcu velikog broja domaćih i stranih gostiju. Cijene mu ne lete u nebo, sami kreirate svoju rutinu, a imate na raspolaganju sav sadržaj, 2 km najljepše rivijere i plaže te beach barove na nekoliko minuta.

Dalmacija Places Hotel

Sad kada smo vam prenijeli naše doživljaje, vrijeme je da i vi krenete na put Dalmacije i iskoristite ovo ljeto maksimalno. Top destinacija u kojoj je ljeto do kraja rujna, novi hotel s puno sadržaja i odlične cijene za kvalitetu koju drugdje nećete pronaći! Ali požurite, jer dok vi ovo čitate, sve je manje dostupnih soba. #LjetoUPlacesu

Dalmacija Places Hotel
Dalmacija Places Hotel

Foto: PR

Učitati još
Zatvori