Tražite mjesto za brzinski predah ovog proljeća? Evo zašto je D-Resort Šibenik idealan odabir

Tražite mjesto za brzinski predah ovog proljeća? Evo zašto je D-Resort Šibenik idealan odabir

Dolazi nam proljeće, a s njim i umor karakterističan za ovo doba godine. Uzmite predah od svakodnevnih zadataka koji vas pritišću i oslobodite se stresa. Svoju oazu pronaći ćete u Šibeniku, istinskom dragulju Jadrana koji iznova oduševljava svoje posjetitelje.

Opojni mirisi borova i mora, zalasci sunca od kojih zastaje dah i pomno birane delicije najbolja su pozivnica da svoj proljetni odmor provedete u luksuznom hotelu D-Resort Šibenik. Jedinstveni ambijent i opuštajuće okruženje ovog hotela pamte se i dugo nakon povratka kući.

Bogata povijest i jedinstvena arhitektura, uz nebrojene anegdote i pripovijesti koje pričaju šibenske ulice samo su neki od razloga zašto posjetiti ovaj grad. Uz to, riječ je o jednom od pet svjetskih gradova s čak dva spomenika pod zaštitom UNESCO-a.

Ovaj Uskrs dugo ćete pamtiti

Uskrs je vrijeme tijekom kojeg posebno obožavamo šunku, šarena jaja i tople pogače, a uskršnja ponuda D-Resorta Šibenik nudi sve navedeno. Opustite se uz spa sadržaj u sauni i vitality bazenu, biciklirajte uz aromatične mirise i prekrasne poglede od kojih zastaje dah i obogatite ovogodišnje proljetne blagdane. Za najmlađe je osigurana zanimacija u vidu potrage za uskrsnim jajima, a tu je i dječji klub uz koji se nalazi i atraktivno dječje igralište u kojem će klinci uživati.

D-Resort Šibenik poznat je po vrhunskim doživljajima, a njihovi će gosti ovaj Uskrs dugo pamtiti jer se za njih priprema posebna ponuda uz koktel, vrhunske delicije kojima će obilovati uskrsni doručak, a tu je i slatko iznenađenje koje ih očekuje u sobi.

Šarm srednjovjekovne arhitekture i pogledi koje ćete poželjeti ovjekovječiti

Šibenik, kao jedan od najstarijih hrvatskih gradova na Jadranu, skriva brojne zanimljive priče koje će vas oduševiti i kojih ćete se rado prisjećati. Potvrdio je to i UNESCO, koji je na svoj popis svjetskog kulturnog nasljeđa uvrstio šibensku katedralu sv. Jakova i utvrdu sv. Nikole.

No, Šibenik svojim gostima ne nudi samo prekrasne morske zalaske i romantičnu srednjovjekovnu arhitekturu, osim brojnih značajnih kulturnih elemenata u samom gradu, u blizini se nalazi i jedan od naših najimpresivnijih nacionalnih parkova – NP Krka. Monumentalni prizor moćnih slapova jedan je od onih koje jednostavno morate ovjekovječiti fotografijom.

Neodoljiva ponuda

D-Resort Šibenik za svoje je goste pripremio posebni Uskršnji paket koji jamči iskustvo koje ćete dugo pamtiti. Važno je napomenuti i da su vaši ljubimci na četiri noge u D- Resortu Šibenik također dobrodošli, i to besplatno. Počastite se ovog Uskrsa i zaboravite na kućanske poslove i pripremu za nadolazeće blagdane. Povedite cijelu obitelj na nezaboravnu avanturu u jedinstveni biser Jadrana – D-Resort Šibenik. Više o njihovoj uskrsnoj ponudi možete pronaći ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori